back button
reload

Zabava

Odlične domaćice i majke: Astrolozi tvrde da su žene rođene u ova tri horoskopska znaka NAJBOLJE SUPRUGE

Ako želite da imate odličan i stabilan brak onda za suprugu svakako morate izabrati žene rođene u neka od ova tri znaka.

Odlične domaćice i majke: Astrolozi tvrde da su žene rođene u ova tri horoskopska znaka NAJBOLJE SUPRUGE
FOTO: SHUTTERSTOCK

Lav

Smtraju se da Lavice znaju baš da vole. Njihov način je možda drugačiji, ali kada istinski vole one su iskrene i uz nju se možete osjećati sigurno. Ona je hrabra, neustrašiva i nevjerovatno sposobna, a kada su djeca u pitanju jako požrtvovana. Kao prava Lavica, ona je ta koja čuva svoju porodicu, a od partnera očekuje da joj bude oslonac i podrška.

Jarac

Žene Jarčevi su teško dostupne, na prvi pogled i hladne, ali su jako emotivne. Odgovorne, požrtvovane i posvećene su kada je posao u pitanju, a isto možete očekivati u braku sa njom. Kako su uglavnom u pitanju osobe koje vole tradiciju, porodica ima je jako važna. Ona dobro zna kakvog čovjeka ima pored sebe i koliko on vrijedi, zato će dati sve od sebe da iz njega izvuče ono najbolje, prenosi Haber.

Rak

Rakovi su poznati kao ojsećajna i osetljiva bića, a upravo je to ono što ih čini dobrim suprugama. Sposobnost da istinski vole čini ženu Raka spremnom da učini sve za svog partnera. Žena rak uvijek će se truditi da se svi oko nje osjećaju prijatno, a uz sve to odlična je domaćica i majka, piše superzena.b92.net.