reload

Zabava

On je prvi muž Zorice Brunclik: Bio je u žiriju "Zvezda Granda", a sa pjevačicom nije u dobrim odnosima (FOTO)

Zorica Brunclik je na kraju svoju sreću našla sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a prije njega bila je u braku sa njegovim kolegom, harmonikašem Ljubom Kešeljem.

On je prvi muž Zorice Brunclik: Bio je u žiriju "Zvezda Granda", a sa pjevačicom nije u dobrim odnosima (FOTO)
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Kešelj se pojavio prije 3 sezone u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” u ulozi tajanstvenog člana žirija, prenosi Blic.

Pjevačica je sa njim dobila kćerku Miljanu, ali bivši supružnici, kako se pisalo, nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima. Zorica je Kešelja navodno svojevremeno optuživala da je nemaran otac, te da je zapostavio njihovu kćerku, dok je on u intervjuima pričao kako je Zorica loša majka.

FOTO: SCREENSHOT TV PINK
FOTO: SCREENSHOT TV PINK

– Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Poslije toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja kćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! – izjavio je prije nekoliko godina poznati harmonikaš.

Inače, Zorica sa Kemišom i djecom živi u raskošnom domu u Krnjači, u kojem ima bazen, sobe za zabavu i ulepšavanje, džakuzi.