back button
reload

Zabava

Ona je prva prva rijaliti preljubnica: Otac je se odrekao preko novina, a evo kako je upoznala trećeg muža (FOTO)

Marijana Kovačević, nekada Čvrljak, bila je pobjednica Velikog brata 2011. godine, a ljudi su je upamtili i kao i prvu rijaliti preljubnicu.

Ona je prva prva rijaliti preljubnica: Otac je se odrekao preko novina, a evo kako je upoznala trećeg muža (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM/RAS SRBIJA

Ona je tadašnjeg muža, sa kojim ima kćerku, prevarila sa Nikolom Nemeševićem Nemešom, zatim se udala za njega, i poslije osam mjeseci razvela, prenosi Blic.

Kako je jednom prilikom prenio 24sata.hr, Marijana se sada preziva Seifert, budući da se tajno udala za izvjesnog Karla Seiferta iz Zagreba.

Supružnici, kažu prijatelji para, žive u Zagrebu, a navodno su se upoznali u jednom zagrebačkom kafiću, gdje je Marijana radila kao konobarica. Pojavile su se informacije da su oni razvode, ali Marijana nije htjela da razgovara o pojedinostima iz privatnog života, koji posljednjih godina krije kao zmija noge.

Nakon pobjede u Velikom bratu, povukla se iz javnosti, okrenula se vjeri i duhovnosti, radila je u jednom kol-centru u Zagrebu, a potom i kao konobarica.

Marijanin otac Ivo sa druge strane nije bio nimalo blag, već se svoje kćerke odrekao javno putem novina.

Marijana je u Veliki brat ušla kao udata žena, ali se odmah zaljubila u Nikolu Nemeševića Nemeša (30) i pred kamerama prevarila tadašnjeg supruga.

Sa Nemeševićem je imala burnu vezu – raskinuli su 2014. godine, ali su se poslije dvije godine pomirili i vjenčali. Ipak, brak je kratko trajao i poslije osam mjeseci su se razveli.