reload

Zabava

“Oni su gori od Marka” Drugarica Viktorije Mitrović na udaru Osmakčićevih fanova

Drama oko Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića obilježila je posljednje nedjelje u ''Zadruzi 5'', a nakon stravičnog lažiranja smrti oca Franja Osmakčića i Viktorijinog zvaničnog abortusa, oglasila se Viktorijina drugarica, Danijela Jakšić.

“Oni su gori od Marka” Drugarica Viktorije Mitrović na udaru Osmakčićevih fanova
FOTO: MILAN ILIĆ, ZADRUGA, INSTAGRAM / RINGIER

Danijela je otkrila šta misli o monstruoznom potezu Osmakčića, a evo šta bi rekla Viktoriji da može.

– Tema je veoma osjetljiva i smatram da nemam prava da komentarišem bilo šta na temu abortusa. Jedva čekam da Viktorija izađe i da se oporavi od svega. Moj savjet joj je da pogasi društvene mreže dok se psihički ne stabilizuje, znate i sami da joj ja vodim profil želudac mi se prevrće od poruka koje dobija. Otvoreno mogu reći da su Markovi fanovi veći monstrumi od njega, svaku normalnu osobu bi takve gadosti poremetile – priča Viktorijina drugarica.

Pročitajte još

Ovom prilikom Danijela je progovorila i o Osmakčićima, o kojima nije imala lijepe reči.

– Što se tiće Marka i njegove porodice nemam komentar, na kraju krajeva sve što su uradili ide isključivo na njihovu dušu. Znam da će ovi monstrumi što pišu svašta pročitati ovo, pa ih ovim putem javno molim da prestanu da šalju prijetnje i razne gluposti na moj profil, jesam Viktorijina drugarica, ali nisam učesnik rijalitija niti javna ličnost – zaključila je Danijela za Pink.