back button
reload

Svijet

"Ono što si ti uradio, gore je od njenog sunčanja" Žalio se na komšinicu koja se sunča u bikiniju, pa naišao na osudu

Ponašanje jednog mladića izazvalo je raspravu na društvenim mrežama kakvoj se, nakon postavljanja objave, nije ni najmanje nadao kada ju je pokretao.

"Ono što si ti uradio, gore je od njenog sunčanja" Žalio se na komšinicu koja se sunča u bikiniju, pa naišao na osudu
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Naime, on se na forumu Redi požalio na svoju komšinicu, pa i na komšije koji su je podržali zbog ponašanja za koje on smatra da se protivi društvenim pravilima.

Englez star 29 godina, napisao je kako je njegova komšinica usljed velike vreline, izašla u zajedničku baštu, te se sunčala satima u bikiniju, što je on smatrao kao vrhuncem neukusa. Kada ju je upozorio da se zajednička bašta ne bi trebala tako koristiti, odgovorila mu je da i ona živi u toj zgradi te da je bila impresionirana zajedničkim prostorom, prenosi Večernji list.

Pročitajte još

Kada ju je opet vidio, fotografisao ju je i fotografiju poslao u Vocap grupu u kojoj su i ostale komšije. Neki su podržali njegovo mišljenje, ali mnogi su mu poručili da je čudan te je neko od komšija dodao u grupu i prozvanu stanarku. Ona je u podužoj poruci poručila da može razumjeti ako je nekome neugodno gledati je u bikiniju, ali da ne planira biti unutra dok su tako visoke temperature.

– Njeno ležanje napolju dok je polugola čini da naša zgrada izgleda neukusno. Učinila je da naša zgrada izgleda poput nekog studentskog doma. Zbog toga bi stanovi mogli izgubiti na vrijednosti – požalio se nakon komšija na Vocap grupi, i na Reditu.

Međutim, ni tamo ljudi nisu bili impresionirani njegovim ponašanjem.

Jedan korisnik mu je poručio kako je najbolje da gleda svoja posla ako ne postoji određeno pravilo koje krši.

– Fotografisati ženu u bikiniju i distribuirati te slike je definitivno više devijantno ponašanje nego sunčati se tamo gdje živite. Ne stvara puno buke, ne uništava ništa … na što se tačno žalite? S druge strane, vaša komšinica sada ima pravo da se žali svom stanodavcu jer je jedan od njenih jezivih komšija maltretira i fotografiše dok nikome ne smeta – poručio je još jedan korisnik koji se svrstao među brojne koji su osudili 29-godišnjaka, piše Blic.