back button
reload

Hronika

POD STALNIM NADZOROM POLICIJE Ubica troje djece u bolnici, ljekar otkrio da nije životno ugrožen

Direktor KBC Sestre milosrdnice, Davor Vagić, rekao je kako je Harald Kopic sinoć primljen u bolnicu i da je sada stabilno i nije životno ugrožen. Pri svijesti je i pod stalnim je nadzorom policije.

POD STALNIM NADZOROM POLICIJE Ubica troje djece u bolnici, ljekar otkrio da nije životno ugrožen
FOTO: FACEBOOK

On je osumnjičen da je ubio svoje troje djece, a zatim pokušao samoubistvo u stanu u Zagrebu.

Ispred KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu medijima se obratio direktor KBC Sestre milosrdnice, Davor Vagić, prenosi Blic.

– Noćas je kolima hitne medicinske pomoći u pratnji policije dovedena muška osoba, 56 godina, sa suženom svijesti. Pacijent je obrađen u hitnom bolničkom prijemu pa premješten u jedinicu intenzivne njege gdje je urađena daljnja dijagnostika i liječenje. Pacijent je sad stabilno i trenutno nije životno ugrožen. Čovjek je pri svijesti. Rade se svi mogući nalazi pod sumnjom da je bio pod uticajem psihofarmaka, ali to ne možemo decidirano reći. Policija je s njime i on je cijelo vrijeme pod nadzorom policije – rekao je Davor Vagić.

Pročitajte još

Podsjećamo, u noći na subotu Hrvatsku je potresao strašan zločin. Harald Kopic, Austrijanac sa stalnom adresom u Hrvatskoj, ubio je svoje troje djece, četvorogodišnjaka i blizance, dječaka i djevojčicu (7).

Radio je u uglednim austrijskim lizing kućama, a u Beču je imao konsultantsku firmu. Bio je rastavljen.

Na Fejsbuku je ostavio oproštajno pismo u kojem u kojem je naveo da ga je ostavila djevojka jer je njegova bivša žena bila loša prema njoj te da je ostao bez novca.

Spominje i svoje prijatelje i braću iz masonske lože. Majka djece nije bila u Zagrebu u vrijeme zločina.