reload

Sudbine

POMEN DŽEJU RAMADANOVSKOM Porodica se okupila da oda počast pjevaču, tu su njegove kćerke, ali i Adil

U ponedjeljak se navršava godinu dana od smrti Džeja Ramadanovskog, a njegova porodica i prijatelji i dalje ne mogu da se pomire sa tim da njega nema.

POMEN DŽEJU RAMADANOVSKOM Porodica se okupila da oda počast pjevaču, tu su njegove kćerke, ali i Adil
FOTO: DEJAN ŽIVANČEVIĆ/RAS SRBIJA

Džej je preminuo 6. decembra 2020, a njegova porodica i prijatelji danas organizuju pomen na Novom groblju, prvu subotu uoči godišnjice.

Među prvima su stigli Adil Maksutović, kćerke Marija i Ana Ramadanovski, kao i bivša žena Nada. Tu je i pjevač Stevan Anđelković, kao i Vanesa Šokčić. Na pomen je došao i Džejev drug i kolega Rule, sa kojim je snimio čuvenu pjesmu “Ljuta i slatka”, kao i Zlata Petrović i Mina Kostić.

Pročitajte još

Džejov unuk je takođe došao na pomen legendarnom pjevaču.

Džejova prijateljica i žena s kojom je proveo posljednje trenutke Andrijana Tomanić rekla je da joj pjevač nedostaje kao prvog dana kada je otišao, te i da je je neprestano u kontaktu s njegovom porodicom.

Podsjetimo, pjevač je umro u 56. godini tako što mu je stalo srce. Džeja su reanimirali oko 14.30. Inače, Džej je prije tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Pjevač je u jednom intervju izjavio da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema koje ima i da bi korona virus bio poguban za njega.