back button
reload

Zabava

Rakovima do 25, Vodolijama do 45. godine: Horoskop otkriva kada je najbolje vrijeme za brak

Sve u svoje vrijeme i u tempu koji vama odgovara, je vjerovatno najbolji savjet koji bi neko mogao da vam da na temu vjenčanja i braka, ali Zodijak bi mogao i da da neke smjernice.

Rakovima do 25, Vodolijama do 45. godine: Horoskop otkriva kada je najbolje vrijeme za brak
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

U astrologiji postoji teorija da je nepoželjno da se osoba vjenča prije 29. godine, odnosno do završetka kompletnog ciklusa Saturnovih pokreta koji je odgovoran za izgradnju naše ličnosti. Ali, evo kada je prema zvijezdama najbolji trenutak da svaki horoskopski znak stane pred matičara.

Ovan

Ovnovima se uvijek žuri, pa odluke donose trenutno, pokušavajući brzo da zadovolje sopstvene hirove. Oni i bukalno shvataju ono “živite u trenutku”. Obično se vjenčaju rano, samo nekoliko mjeseci nakon uspostavljanja veze. Zvijezde toplo preporučuju da uspore. Zato bi Ovnovi najprije trebalo da se zapitaju hoće li takav brak dugoročno donijeti sreću i utjehu? Možda vas sada pokreće trenutna strast.

Bik

Za razliku od impulsivnog i nestrpljivog Ovna, Bik je stabilniji i sporiji partner. U čitavom horoskopskom krugu, predstavnici ovog znaka snažnije vjeruju u ljubav do groba i spremni su da proslave dijamantsko vjenčanje sa partnerom. Da bi pronašao osobu koja odgovara njegovim kriterijumima, Bik je spreman da ako zatreba često mijenja partnere i da ne žuri. Oni čekaju pravu priliku koliko god je potrebno. Najbolje doba za ozbiljnu vezu je intuitivno, ali to se obično dogodi oko 30. godine.

Blizanci

Posebnost Blizanaca je u tome što znaju kako da idealizuju partnera, ali još više u tome koliko vole i obožavaju sebe u vezi. Preziru dosadu. A ako su u vezi sa osobom koja ne može da zadovolji sve njihove brojne emocionalne potrebe, to postaje katastrofa za dvoje. Blizanci neće odmah prekinuti vezu, ali istovremeno se mogu povući u sebe, uronjeni u rad ili kreativnost. Iz tog razloga, ili se vjenčavaju nekoliko puta, ili to čine posle 36. godine, kada odluče da se skrase i vode mirniji način života.

Rak

Rakovi idealizuju samu ideju braka i sanjaju o ranom braku. Zašto da ne? Uradite to! Tako im poručuju i astrolozi. Ali ta žudnja za tradicionalnim porodičnim vrijednostima i sigurnim životom može se manifestovati u drugačijem statusu: Rakovima je veoma teško da napuste roditeljski dom, što znatno usporava stvaranje sopstvene porodice. Stoga, savjet astrologa: pokušajte da živite odvojeno. Uprkos tome, niko ne otkazuje brigu o rođacima i toplu komunikaciju sa njima. I održite vjenčanje od 23 do 25 godine.

Lav

Lav se tretira kao kralj i prilično brzo dolazi na ideju o ozbiljnoj vezi. Ovi strastveni ljubavnici su takođe jedan od najpouzdanijih supružnika koji ozbiljno namjeravaju da žive sa izabranim partnerom “srećno do kraja života”. S druge strane, pronaći osobu koja bi udovoljila najvišim Lavovim standardima i zahtjevima nije tako lako. To znači da se najčešće vjenčavaju kasno: od 38 do 41. godine.

Djevica

Jedna od upečatljivih osobina Djevice je radna etika. Stoga bi se u većini slučajeva radije usredsredili na ambicije u karijeri i zasjenili lični život. Zanimljivo je da u isto vrijeme Djevica vrlo mlada sreće partnera pogodnog za ozbiljne namjere. Stoga njihov brak u velikoj mjeri zavisi od toga da li će druga polovina pristati da sačeka dok Djevica ne završi sve sa svojim poslovnim ambicijama? Odličan trenutak za vjenčanje je oko 27 do 29 godine.

Vaga

Rođeni u znaku Vage impresionirani su samom idejom da se vjenčaju prilično rano, dok su još u dvadesetim godinama. Međutim, upozoroenje od zvijezda – ne žurite! Sve temeljno izvagajte! Teško da poznajete sebe, a kamoli svog partnera. Stoga je razvod u slučaju mladih Vaga često neizbježan. Drugi ili čak treći brak postaje uspješan i zaista srećan.

Škorpija

Škorpija se aktivno i strastveno uključuje u vezu, a zatim se na isti način, odjednom samo povuče, izgubivši čak i minimalno interesovanje za partnera. Globalni uzrok je pitanje povjerenja koje otežava odnos Škorpije. Rezultat je nekoliko kratkoročnih brakova. Ali ako ovu osobinu sagledate iz drugog ugla, ispada da su Škorpije sposobne da grade zdrave veze u bilo kojoj dobi.

Strijelac

Jedan od najslobodoljubivijih znakova. Oni rođeni u ovom znaku teže da odlažu ozbiljne odluke na neodređeno vrijeme. Zato se većina ljudi rođenih u ovom znaku odlučuje kasno na brak, tek poslije 35. gdine ili kasnije. U ovom dobu su spremne da se u potpunosti usredsrede na svoju ljubav. Ali ako pored njih postoji partner koji dijeli njihove ciljeve, spreman je da vodi nomadski način života, odstupi od zemlje i puno putuje – idiličan brak može se razviti ranije.

Jarac

Jarčevi imaju tendenciju da se vjenčaju pre 25. godine i rano postanu roditelji. I sve to zahvaljujući dragocjenoj sposobnosti da lako preuzmu odgovornost i planiraju na vrijeme. Za njih je važno da se svi dive njihovoj porodici. Pored toga, Jarčevi se osjećaju najudobnije kod kuće, a njihova posvećenost porodici pomaže u prevazilaženju svih prepreka. Još jedan razlog za rani brak: izgradivši solidne temelje prije vremena, ovi radoholičari se u potpunosti posvećuju svojoj karijeri, a da im pri tome ne odvlači pažnju lični život.

Vodolija

Poput Strijelca, Vodolije takođe žude za slobodom. Ovo je jedan od onih znakova koji se možda nikada neće vjenčati, a opet će biti apsolutno srećni. Vole da se osjećaju jedinstveno i originalno, pa će u svakoj vezi, otvoreno sebe stavljati na prvo mjesto. Nije iznenađujuće da ako se Vodolije odluče da se vjenčaju u dobi od 40-45 godina. Istovremeno su i te kako svjesni potrebe za sigurnošću. A ako ne nađu odgovarajuću podršku roditelja i prijatelja, traže podršku u braku, piše grazia.rs.

Ribe

Ribe imaju fenomenalan unutrašnji svijet. I dok je ovo lijepa osobina ličnosti, vječito letenje u oblacima, maštanje i sanjarenje na ličnom planu može da zakomplikuje stvari. Ako pronađete nekoga ko u potpunosti odobrava vašu sklonost kreativnom zaboravu i ne zamjera, uživaćete u toj vezi čitavog života. Potraga za srodnom dušom može potrajati prilično dugo, ali u stvari, ovaj sveti izbor obično se javlja u mladosti, kada osejćanja zasjenjuju um. Ako želite savejt, najbolje je da se vjenčate pre 27. godine. Vaša intuicija vas neće iznevjeriti, piše Noizz.rs.