reload

Zabava

"Rekla sam mu da to nije lijepo" Seka Aleksić otkrila kakav poklon joj je tražio Jakov za rođendan (VIDEO)

Pjevačica kaže da je ovisnik o slatkišima, da ih se polako odriče, pa naglašava da se sada zdravije hrani.

"Rekla sam mu da to nije lijepo" Seka Aleksić otkrila kakav poklon joj je tražio Jakov za rođendan (VIDEO)
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Seka Aleksić je neko ko često kuburi sa kilogramima, a sada je odlučila da stvar uzme u svoje ruke i da liniju dovede do savršenstva.

– Dovela sam svoju liniju do izgleda kakvog sam željela. Uvijek može bolje naravno. Slatkiše sam generalno izbacila ovih dana. Zdravo se hranim. Nema šale. Počela sam i da treniram. Dešavaju mi se takve krize, da sam mislila da sam bolesna. To je navika. Bukvalno sam ovisnik. Sada izdržavam. Imam pet obroka dnevno i vodim računa. Kada ima mnogo svega, ne želim ništa, a traži mi se kada nema ničega – kaže za Blic Seka Aleksić.

Pročitajte još

Ona je nedavno proslavila sinu Jakovu rođendan i kako kaže sve je dobro proteklo.

– To je najveća radost. Mi smo već zaboravili rođendane, ni ne radujemo se više, samo čekamo poklone. Jakov je poželio lanac oko vrata. On smatra da je reper i to ne treba da mu se uskrati. Morala sam da mu kupim neki muški, da ne bi nosio moje ogrlice. Htio je u školu da stavi lanac preko duksa pa sam mu rekla da to nije lijepo. Smiješni su obojica. Sve mi vuče na to da će biti Jutjub zvijezda. Hoda sam po kući i snima se. Tek je sada svjestan da sam pjevačica. Podržaću ga u tome, samo usmjeriti da bude dozirano i kulturno – govori Seka.

Prema njenim riječima prati ga i kontroliše šta gleda kada je riječ o društvenim mrežama.

– Ono što smo mi naučili od roditelja, prenijećemo na našu djecu i oni će takvi biti. Sve dolazi od kuće.

– Vaspitana sam da sve što imam dijelim sa drugima i da u mom društvu niko ne smije da osjeti da ima manje od mene. Uvijek sam se trudila i učim Jakova da nije važno kakve patike ima, koliko su skupe. Jakov se dobro snašao u školi, jako sam srećna – naglasila je ona.