back button
reload

Hronika

"SJEDI I DIRA SE PO POLNOM ORGANU" Građani dijele fotografiju pedofila koji spopada djecu

Stanovnici Novog Beograda prijavili su policiji da muškarac starosti oko 40 godina prati njihovu djecu, masturbira posmatrajući ih uglavnom skriven iza drveća ili iz kafića, a nerijetko i direktno napada djevojčice.

"SJEDI I DIRA SE PO POLNOM ORGANU" Građani dijele fotografiju pedofila koji spopada djecu
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Slučaj ovog pedofila prijavljen je prvi put u maju, a kako saznaje Pink, ponovo je “aktivan”.

Naime, u Fejsbuk grupi “Blok 45 Info” objavljeno je da je ovaj muškarac prije par dana napao dvije djevojčice od osam godina. Upućen je i apel roditeljima da povedu računa, ali je i dat opis potencijalnog osumnjučenog.

FOTO:
FOTO:

– Muškarac je srednje visine, ima svijetle oči, vozi bajs koji nije njegove veličine, već kao da je dječiji.. Djevojčice koje je napao su u policiji rekle da je malo niži od tog inspektora, što ispada oko 1,70 i možda neki centimetar više. On je sjeo na žardinjeru ulaza prve četvorospratnice ka Savi, kad se krene ka DM-u od zgrade broj 265, i dirao se po polnom organu. Pitao ih je kako se zovu, koliko imaju godina, zamolio ih da mu prave društvo, zvao da priđu “da im nešto pokaže” i one su pobjegle – navodi se među komentarima u ovoj grupi.

Među komentarima se pojavila se i fotografija muškarca. Fotografija se dijeli među novobeogradskim roditeljima, koji tvrde da je na njoj upravo taj pedofil, piše Pink.

Gnevni roditelji prijavili su slučaj nadležnima, ali bi, kako se može zaključiti iz komentara, najradije stvar preuzeli u svoje ruke, pa se čak dogovora i organizovanje komšijskih patrola.