back button
reload

Svijet

"SKRHANI SMO, OVO JE TRAGEDIJA" Misica umrla u 24. godini (FOTO)

Načelnik novozelandske policije u Oklandu u petak za “Fox News” izjavio je da je policija u ponedjeljak dobila dojavu o iznenadnoj smrti finalistkinje Mis Univerzum.

"SKRHANI SMO, OVO JE TRAGEDIJA" Misica umrla u 24. godini (FOTO)
FOTO: AMBER-LEE FRIIS/FACEBOOK

Ambel Li Fris finalistkinja Mis Univerzum Novog Zelanda 2018. godine preminula je u 24. godini, potvrdila je njena agencija za talente ‘The Talent Tree’.

Posted by Amber-lee Friis on Tuesday, October 22, 2019

Sa neizmjernom tugom se opraštamo od iznenadno preminule lijepe i talentovane Amber Li Fris. Počivaj u miru, divna djevojko. Saučešće porodici i prijateljima – napisali su iz agencije na Fejsbuk profilu.

Not sure if I’m allowed to use this page anymore but ill give it a go 😉Quick look: Peachy Flower 🌸Hair: Hair by DawnMakeup: B l e u – Freelance Hair & MakeupPhotographer: Jeff Velasco Photographer

Posted by Amber-lee Friis on Wednesday, October 16, 2019

Mnogi se od voljene misice opraštaju na društvenim mrežama, a oglasio se i CEO “Miss World” Novog Zelanda Najdžel Gudfrej.

– Skrhani smo. Voljeli smo je i poštovali. Bili smo ponosni smo što je bila naša prijateljica dugo nakon završetka takmičenja. Tragedija je što svoj veliki potencijal nije iskoristila do kraja. Prekrasna duša – napisao je u objavi za javnost, prenosi Žena Blic.