back button
reload

Hronika

Steže se obruč oko ubice porodice Đokić: Jake policijske snage u selu gdje su pronađena SPALJENA TIJELA

Jake policijske snage od jutros su ponovo u selu Moravac kod Aleksinca u čijem ataru su 2. oktobra pronađena spaljena tijela vlasnika mjenjačnice Gorana Đokića, njegove žene Gordane i ćerke Lidije.

Steže se obruč oko ubice porodice Đokić: Jake policijske snage u selu gdje su pronađena SPALJENA TIJELA
FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ/RAS SRBIJA

Na licu mjesta nalaze se 2 vozila marice, i nekoliko policijskih i džipova i automobila raspoređeni su pored puta u Moravcu. Mještani su izašli na ulice kako bi vidjeli šta se tačno događa u ovom mestu, piše Kurir.

Pročitajte još

Podsjetimo, prošlo je više od 20 dana od ubistva vlasnika menjačnice u Aleksincu Gorana Đokića (47), njegove supruge Gordane (46) i njihove dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije, ali i pored intenzivne policijske potrage, osumnjičenih za nezapamćeni zločin i dalje nema.

Ono što je sve jasnije je da motiv svirepe likvidacije čitave porodice nije bilo isključivo koristoljublje već Goranovi poslovi, o kojima čak ni najbliža rodbina nije znala ništa. Na osnovu pronađenih tragova, rekonstruisani su poslednji trenuci života Đokića, ali ključni tragovi, kao što su oružje iz kojih su usmrćeni, i dalje fale.