back button
reload

Banjaluka

VIDOVIĆ PRVI ČOVJEK US U BANJALUCI Nakon ostavke Petkovića imenovan njegov zamjenik

Ujedinjena Srpska imenovala je danas Sinišu Vidovića za v.d. predsjednika Gradskog odbora Banjaluka.

VIDOVIĆ PRVI ČOVJEK US U BANJALUCI Nakon ostavke Petkovića imenovan njegov zamjenik
FOTO SINIŠA TRKULJA/RAS SRBIJA

U US ističu da je Vidović ugledni privrednik iz Banjaluke, te da je za v.d. predsjednika Gradskog odbora postavljen nakon što je Milan Petković podnio ostavku na tu funkciju.

– Ujedinjena Srpska je zadovoljna i ponosna doprinosom Milana Petkovića izbornim rezultatima u Banjaluci i u Izbornoj jedinici 3, kao i njegovim radom kao šefa pravnog tima US i radom u Narodnoj skupštini RS na mjestu potpredsjednika. Odbacujući špekulacije o navodnom napuštanju stanke, još jednom podvlačimo da gospodin Petković ostaje potpredsjednik Ujedinjene Srpske i šef pravnog tima US, te da je ostavka na jednu od funkcija koje je obavljao lični čin donesen uz konsultaciju i znanje predsjednika stranke – navode u US.

Pročitajte još

Dodaju da je US sposobna za uključivanje više ljudi na rukovodeće funkcije u stranci, ne zanemarujući ničije dosadašnje doprinose i zasluge i ostajući otvorena i stabilna u daljem napredovanju.

– Dogovori unutar Ujedinjene Srpske su uvijek bili na korist stanke, pa tako i sve što je gospodin Milan Petković do sada uradio i što će uraditi ubuduće, biće u korist Ujedinjene Srpske – zaključuju u ovoj stranci.