reload

Hronika

Zaljubila se u 40 godina mlađeg: Ubica sa Bežanijske kose bio u vezi sa jednom od sestara

Goran Đ, koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi, bio je u vezi sa jednom od ubijenih sestara.

Zaljubila se u 40 godina mlađeg: Ubica sa Bežanijske kose bio u vezi sa jednom od sestara
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Kako “Blic” saznaje, Goran je radio u Domu za stare gde je umro muž jedne od starica, koja je u međuvremenu počela da se viđa s njim. Ofarbala se i navodno potpuno promjenila.

Dvije žene su živjele zajedno već nekoliko godina, a muž Jelisavete je preminuo pre dvije godine.

– Rijetko su izlazile iz kuće, samo do prodavnice. Nisu se ni družile sa mnogo ljudi, bile su dobre sa stanarkom pored, ona im je često donosila hranu – priča jedan od komšija zgrade u Ulici Marka Pola, koji je još uvek šokiran zločinom.

Sa druge strane, komšije su istakle kako su rijetko imale posjetioce, ali da je jedan muškarac viđen kako dolazi kod njih na Božić.

Pročitajte još

Podsjetimo, policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvjetlila teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali G. Đ. (38), koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

Kako se sumnja, G. Đ. je sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio jednu, a udarcima po glavi ubio drugu ženu.

Dodaje se da je nakon izvršenog krivičnog djela, sa sobom, kako se sumnja, odnio mobilni telefon i platnu karticu oštećenih sa koje je podigao milion dinara.

Telo G. Đ. pronađeno juče u automobilu, a utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja, saopštio je MUP.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu