reload

Zabava

"Zateklo me nespremnu, nema predaje" Supruga Nikole Rokvića otkriva šta ju je snašlo u trećoj trudnoći (FOTO)

Manekenka Bojana Barović, supruga pjevača Nikole Rokvića, otkrila je sa čim se bori u trećoj trudnoći.

"Zateklo me nespremnu, nema predaje" Supruga Nikole Rokvića otkriva šta ju  je snašlo u trećoj trudnoći (FOTO)
FOTO: FOTO: VLADISLAV MITIĆ/RINGIER

Neki od vas su primjetili da u proteklih mjesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila ljepota prvog trimestra – mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, s obzirom na to da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju – navela je na početku.

– Ali, ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim. U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno nijednu obavezu (sem oko djece) nisam mogla da odradim kako treba. To je kratko trajalo, jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smijemo baš tako lako da se predamo – dodala je ona.

Pročitajte još

I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspijevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem… Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevnicom i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi – zaključila je Bojana, prenosi Blic.