back button
reload

Zabava

“ŽIVJELI SMO U KOMUNI” Čuvena Ljiljana iz "Tome" otkrila sa kim se zabavljala

Paulina Manov, glumica zbog koje je publika plakala, našla se u centru medijskih zbivanja zbog uloge Ljiljane u filmu "Toma".

“ŽIVJELI SMO U KOMUNI” Čuvena Ljiljana iz "Tome" otkrila sa kim se zabavljala
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Sada je Paulina otkrila privatne detalje iz svog života. Naime, interesantno je to da je bila u vezi sa glumcem Borisom Milivojevićem.

– Kada sam napustila roditeljski dom, imala sam dvadeset godina, baš sam bila mlada. Rekla sam im: “Ja sad idem da živim sa Borisom, ćao”. On je dobio stan od roditelja gdje smo zajedno stanovali. To je trajalo dvije godine ‒ otkrila je Paulina.

– Živjeli smo u komuni. Boris, ja i drugari. (smijeh) Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vrijeme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze – opisala je glumica život sa Borisom, pa objasnila da je proživjela život u malom za te dvije godine od djevojčice koja se rano udala, pa živjela, preživjela i došla do nekih sedamdeset godina.

– To je bio jedan specifičan period u mom životu. Vjerovatno sam željela da živim u slobodi sa čovjekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi – zaključila je ona, piše Blic.