Magazin

ASTROLOŠKA VEZA Pripadnice 5 znakova horoskopa imaju moć privlačenja najuspješnijih muškaraca

Astrologija, bilo da u nju vjerujete ili ne, sugeriše da postoje određeni znakovi horoskopa u kojima se rađaju posebne žene koje privlače posebne muškarce.

Par se ljubi
FOTO: FREEPIK

Muško-ženski odnosi često se grade na zajedničkim interesima, željama i očekivanjima, ali postoji i tzv. “astrološka veza”“ koja se temelji na idealnom odabiru partnera na osnovu astroloških karakteristika.

Horoskop otkriva koje žene imaju magnetičnu privlačnost za uspješne i harizmatične muškarce sa izraženim liderskim kvalitetima, piše Krstarica.

Ribe: Osobine koje krasi žene Ribe su blagost, saosećajnost i briga za voljene. One privlače muškarce koji traže emotivnu podršku i stabilnost.

Škorpija: Snažan karakter i strastvenost žene Škorpije privlače moćne muškarce. Iako djeluju teško, žene ovog znaka su saosjećajne i pouzdane.

Pročitajte još

Jarac: Ove žene osvajaju harizmom, inteligencijom i autoritativnošću. Muškarci ih biraju kao partnere zbog njihove sposobnosti vođenja i podrške.

Rak: Sofisticiranost i senzualnost žene Raka privlače muškarce koji cijene emocionalnu povezanost i srećan, kvalitetan život.

Blizanci: Energija, radost i ljubav žena Blizanaca lako privlače muškarce jakog karaktera. Harizmatični muškarci transparentnih stavova najčešće su oni koji ih privlače.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu