Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ATIJAS ULAZI U ZADRUGU I on želi da postane rijaliti zvijezda, a OVO je glavni razlog

Zabava
Autor:

Foto: Uroš Arsić/RAS Srbija

Bivši suprug pjevačice Anabele Atijas, sarajevski biznismen Andrej Atijas trebalo bi da bude učesnik najgledanijeg rijaliti šou-programa u Srbiji, a pregovori su u toku.

Poslije razvoda koji ovih dana privlači pažnju javnosti, bivši suprug Anabele Atijas, Andrej, uskoro će zakoračiti u najpoznatije imanje u Srbiji. On će se pridružiti ekipi Zadruge 3 i tako se boriti za nagradu od 50.000 evra.

– Andrej je vrlo intrigantna ličnosti i zanimljiva zbog svoje biografije. On već iza sebe ima burnu prošlost sa bivšom partnerkom Jasminom Skender, o kojoj je brujala javnost, a sada još i razvod od Anabele. Očigledno bi njegova životna priča bila interesantna za rijaliti, a Zadruga bi bila pravo rješenje da pokaže svoje pravo lice i otkrije istinu kada je riječ o Jasmini, ali i o Anabeli – počinje priču izvor.

Anabela i Andrej su se prije mjesec dana zvanično razveli i stavili tačku na sedmogodišnji brak, a svako je krenuo svojim putem. Andrej se iselio iz stana gdje je živio sa Anabelom i otišao za Sarajevo, a nedavno je otpočeo i romansu sa sarajevskom starletom Minom Mateljan.

– Uz cijelu priču dobro se nadovezuje i aktuelna veza s Minom, koja je vrlo interesantna bosanskim medijima zbog svoje burne prošlosti. Ona je nedavno bila u centru pažnje jer joj je bio zapaljen automobil, a za to djelo osumnjičeni su Naida Katić i njen bivši dečko Muris Hodžić. Mina Mateljan ranije je tvrdila da su joj Naida Karić i njen momak Muris Hodžić zapalili vozilo iz osvete. Tada je govorila da je žrtva osvetničkog pohoda djevojke koja je godinama ljubomorna na nju, između ostalog, i na to što je iz dobrostojeće porodice – kaže izvor.

Ono što bi posebno privuklo pažnju javnosti jeste i susret bivših muževa Anabele Atijas, Gagija i Andreja, u rijalitiju.

– Gagi i Andrej su godinama bili u lošim odnosima. Nisu pričali, svađali su se, a onda su se pomirli i imali solidan odnos. Međutim, Gagi je ušao u rijaliti kada su se Andrej i Anabela razveli, pa nije upućen u njihov sadašnji odnos. Vjerovatno bi se iznenadio, ali i imao šta da kaže iz njihove prošlosti. To bi bilo zanimljivo za gledanje. Gagi i Andrej su sličnog temperamtna, brzo znaju da planu – kaže izvor, i dodaje da je Andrej trenutno u pregovorima.

Anabela: Niko me nije osvajao kao Andrej

Anabela se nedavno razvela od Andreja Atijasa, a sada je smogla snagu da stane pred kamere i podijeli sa javnošću svoju bolnu ispovijest.

– Ovo je prvi put ovako lajv da govorim. Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvijek će postojati, iako ćemo i jedno i drugo da krenemo dalje, a on je već krenuo… Ja moram da priznam da sam danima bila kao da mi je neko umro. Nijedan me muškarac nije osvajao tako kao on – rekla je Anabela za Magazinu in sa suzama u očima.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO