Banjaluka

Automobili stop, idu dječica! Ponedjeljak u znaku Konferencije beba i porodične šetnje, zbog koje će biti zatvorena glavna ulica

Zabavan program i sjajna atmosfera očekuje sve mališane i njihove roditelje tokom manifestacije “Konferencija beba” i “Porodična šetnja” 2024, koja se održava sutra, najavili su iz Gradske uprave Banjaluka.

konferncija beba
FOTO: GRAD BANJALUKA

Ovogodišnja manifestacija će započeti velikom porodičnom šetnjom, koju realizuju Udruženje porodica sa četvoro i više djece „Četiri plus“, uz podršku Grada Banjaluke, a koja će početi u 17, 30 , te će se kretati od Narodnog pozorišta Republike Srpske, do Parka „Petar Kočić“.

Pročitajte još

Kao i prethodnih godina, glavna misija porodične šetnje jeste da se pokaže sva ljepota i snaga porodice, te dodatno da se podigne svijest o značaju djece i njihovog mjesta u zajednici.

Zabavni program za sve prisutne počeće od 18.00 časova u Muzičkom paviljonu u Parku „Petar Kočić“.

Kao i svake godine, na manifestaciji „Konferencija beba“ planirane su četiri nagrade i to za: najmlađu bebu, za najstariju bebu, za bebu sa najviše braće i sestara i za najbržu bebu u takmičenju u puzanju.

Prijave će se vršiti 1. jula u Parku „Petar Kočić“ u periodu od 17.30 do 18.30 časova za djecu koja su rođena u periodu od 1. jula.2023. godine do 1. jula 2024. godine, a roditelji koji odluče da prijave svoju djecu za navedene nagrade treba da ponesu rodni list ili zdravstvenu knjižicu djeteta.

Podsjećamo, zbog održavanja ove manifestacije sutra će od 16.30 do 20.30 časova glavna banjalučka ulica biti zatvorena za saobraćaj, u dijelu od Narodnog pozorišta RS do raskrsnice kod hotela Palas.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu