Sport

BAJIĆ DJELIMIČNO ZADOVOLJAN "Pravili smo greške u prvom dijelu, odbrana u nastavku donijela pobjedu"

Košarkaši Igokee pobijedili su Krku iz Novog Mesta rezultatom 77:64 u utakmici u kojoj su Aleksandrovčani odigrali dva različita poluvremena.

BAJIĆ DJELIMIČNO ZADOVOLJAN "Pravili smo greške u prvom dijelu, odbrana u nastavku donijela pobjedu"
FOTO: NIKOLA VURUNA/ABA LIGA

Trener Dragan Bajić smatra da su promjene termina utakmice uticale na loš ulazak u meč.

– Remete nas te stvari, treniramo, spremamo se po planu, ali ovo što se dešava da se odgodi utakmica dan prije je razlog što smo loše ušli u prvo poluvrijeme. Mi svaku utakmicu moramo gledati na isti način, svakog protivnika sa respektom, jer se svaki drugi pristup može obiti o glavu. Ekipa Krke je radnička ekipa, ti momci znaju da igraju košarku i znaju svaku situaciju da kazne. Ono što je brine je pristup u prvom dijelu, nije bilo svježine, nije bila odbrana nivou, Krka je bila šuterski raspoložena i postigla 11 trojki za poluvrijeme. Bilo je tu i teških šuteva, ali bilo je i situacija kada nismo bili agresivni i nismo bili dovoljno dobri na preuzimanju – rekao je Bajić, koji je bio zadovoljan igrom u nastavku.

– Sugerisao sam na poluvremenu na greške koje smo radili, rekao sam igračima da još ništa nije izgubljeno i da moramo nastaviti da igramo mirne glave i da se možemo vratiti dobrom odbranom i da iz te odbrane i kontrole skoka dođemo do lakih poena. Tako je i bilo, u drugom poluvremenu smo postigli 11 poena. Samo 17 poena je pokazalo koliko smo bili agresivni u nastavku. Dobro smo igrali, nismo dozvolili ekstra pasove, zatvarali dobro reket i na kraju mislim da smo došli do zaslužene pobjede – dodao je Bajić.

Prihvati notifikacije