Košarka

Bajić podnio ostavku: Preuzeo odgovornost za niz loših rezultata Igokee

Trener Igokee m:tel Dragan Bajić podnio je, nakon serije poraza, ostavku.

Dragan Bajić
FOTO: MARIJA VURUNA/IGOKEA/SCREENSHOT

Košarkaši Igokee m:tel nisu uspjeli da prekinu crnu seriju i doživjeli su novi poraz od Mege u Laktašima nakon produžetka.

Bajić je najprije čestitao Megi i poželio joj mnogo sreće u nastavku prvenstva.

– Što se tiče same utakmice, većim dijelom bila je dobra kontrola rezultata i igre, međutim, ponovo taj defanzivni dio nije bio na nekom nivou. Opet smo primili 100 poena. Možda smo, kad se utakmica lomila, igrali jako loše napadački. Ekipa Mege je poletna, dobro trče kontranapade i znaju da kazne, pogotovo u situacijama kad nije organizovana odbrana. To nam se dosta puta dešavalo na utakmici. Na kraju smo nešto izvukli na sreću, taj produžetak, ali se u u dodatnih pet minuta nastavilo loše po nas – izjavio je Bajić.

Pročitajte još

Potom je preuzeo odgovornost za seriju neuspjeha “Igosa”, piše Mondo.

– Gledajući posljednje rezultate, imali smo šest-sedam poraza zaredom; sigurno da nije dobro. I na prethodnoj konferenciji sam rekao da nisam zadovoljan ni sam sa sobom, a da ne pričam o ostalim stvarima. Upravo sam rekao Vuku Radivojeviću (sportski direktor Igokee m:tel) da preuzimam odgovornost kao trener za sve ove loše rezultate i sebe smatram najodgovornijim za sve što se dešava. Imam obavezu prema ljudima koji me plaćaju i zbog toga sam podnio ostavku na funkciju zbog loših rezultata i svih ovih dešavanja kad je klub u pitanju – istakao je Bajić, koji je na klupi Igokee proveo nešto više od tri godine.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije