Sport

BAJIĆ ZADOVOLJAN " Sjajne tri četvrtine, pad u finišu razumljiv"

Igokea je rutinski došla do 15. pobjede u regionalnom takmičenju. Četa Dragana Bajića je sjajno odgovorila na sve nalete FMP i ostvarila važnu pobjedu u Železniku 87:82 kojom su ostali u borbi za plej –of.

BAJIĆ ZADOVOLJAN " Sjajne tri četvrtine, pad u finišu razumljiv"
FOTO: ABA LIGA /KK FMP

Tri četvrtine su gosti diktirali ritam, bili puno bolji, a na kraju su pali zbog očitog umora, što je rekao i trener Dragan Bajić.

– Dobro je poznato da smo mi odmah nakon meča protiv Tenerifa krenuli u Beograd. Praktično nismo imali vremena da se odmorimo, ali smo ispoštovali ono što smo se dogovorili pred meč. Respektujemo tim FMP koji je dvije utakmice odigrali na višem nivou nego ranije. Dobro su odgovorili na ono što smo planirali posebno napadački smo bili raspoloženi u prvom dijelu kad smo ubacili 50 poena. Imali smo 20 razlike i pad u posljednoj četvrtini kad se FMP vratio je razumljiv nakon velike potrošnje koje smo imali protiv Budućnosti i Tenerifa. Najveći problem su nam u tom periodu bile izgubljene lopte i tranzicija. Ono što krasi FMP je skok i atletski moćni igrači mislim da smo to dobro kontrolisali u prvom dijelu . Sve što smo tražili sve to je bilo dobro a pad je došao kao što sam rekao zbog umora i činjenice da nismo imali vremena za odmor – istakao je Bajić.

Prihvati notifikacije