Zabava

Baka Draška Stanivukovića OTKRILA ISTINU o tome šta joj se desilo na moru zbog odnosa unuka i Kije Kockar

Baka Draška Stanivukovića pobrala je simpatije svojim komentarima o vezi njenog unuka sa pjevačicom Tanjom Savić.

Baka Draška Stanivukovića OTKRILA ISTINU o tome šta joj se desilo na moru zbog odnosa unuka i Kije Kockar
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ, VESNA LALIĆ, MILAN ILIC / RAS SRBIJA

Nakon što je za Blic izjavila da bi željela da se Tanja Savić okane njenog unuka jer je “žena sa dvoje djece”, osvrnula se i na njegovu navodnu aferu sa pjevačicom Kijom Kockar.

Simpatična baka porijeklom s Manjače, ispričala je da su svi bili znatiželjni zbog njegovog odnosa sa Kijom Kockar, pa je riješila da ispriča jednu anegdotu.

– Pitam ja njega, reci baki jesi viđao ti Tanju – kaže baka.

Pročitajte još

– Jesam, vidio sam je – odgovorio joj je Draško.

– A pisalo se o njemu i onoj nekoj curi nedavno. E tada sam bila na moru, pohvalila se Gospava i dodala:

– Ne znam kako su me prepoznali. Prilazili su mi i govorili: “Jeste li vi Draškova baka? Ja kažem da”. A onda me pitaju: “Šta misliš o njoj?”, priča baka,

– Pa, šta da kažem o curi koju ne znam? Ne mogu ništa da mislim o njoj, ispičala je anegdotu Draškova baka.

Podsjetimo, mediji su u avgustu ove godine brujali o druženju Kije Kockar i gradonačelnika Banjaluke u Crnoj Gori, tačnije Baošićima, te da se Stanivuković upravo zbog Kije posvađao sa djevojkom Kristinom Beronjom.

Kija i Draško su se tada cijeli dan kupali i vozikali skuterom u Baošićima na Jadranskom moru, a kada su slike i snimci osvanuli u medijima, gradonačelnikova ljepša polovina navodno se naljutila, pisali su mediji tada. Ona ga je navodno pozvala, te su se posvađali i na kraju je Draško djevojku otpratio sa Instagrama.

Pobjednica Zadruge je sve to pokušala da demantuje.

– Draško i ja se samo družimo! Među nama nema ničeg, osim drugarstva – ponovila je Kija, koja je, čim je vidjela da su mediji saznali za njihovo druženje u Crnoj Gori, brže-bolje otpratila gradonačelnika Banjaluke sa Instagrama, iako ga je do tada uredno pratila.

Prihvati notifikacije