Hronika

"Bakino sunce, ko će kuću da mi otvara" Beskrajna tuga u domu tragično nastradalog mladića (FOTO)

U porodici nastradalog mladića A.S. (25) koji je preminuo od teških povreda zadobijenih sinoć na proslavi 18. rođendana, tuga i nevjerica nakon vijesti da je podlegao povredama.

"Bakino sunce, ko će kuću da mi otvara" Beskrajna tuga u domu tragično nastradalog mladića (FOTO)
FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ/RAS SRBIJA

Bakino sunce, ko će sada kuću da mi otvara, jecala je pred kućom u Aleksincu baka nastradalog mladića A.S.

Skrhana bolom, nesrećna žena je najavila da će i od najviših državnih organa tražiti da se rasvijetli smrt njenog unuka.

FOTO: INSTAGRAM/ALEXAA_33/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/ALEXAA_33/SCREENSHOT

– I kod Vučića ću da idem ako treba. Kažu da ne znaju ko je. Sve se zna, sve se zna. Neki su se pobili, on je prišao, dečko ovoliki kao planina, i da ga gurnu i da padne – jecala je baka mladića, šireći ruke.

U porodični dom dolaze rođaci i prijatelji porodice da izjave saučešće, ali niko nije želio da govori o tragičnom događaju.

Pročitajte još

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog tragičnog događaja, ali za sada nije poznato da li je A.S. neko udario i ako jeste ko, ili je do fatalnog pada došlo na drugi način. I što je poznato, jeste da je te večeri došlo do sukoba grupe mladića ispred ugostiteljskog objekta, među kojima nije bio A.S. Da li je on htio da ih razdvoji, ili se slučajno našao u tom metežu, utvrdiće istraga.

– Mladić je zatečen kako leži bez svijesti ispred lokala. Na tijelu nije imao vidljivih povreda ali su ljekari utvrdili da ima krvarenje u mozgu. Saslušavaju se još uvijek svi učesnici ovog događaja a očekuju se i preliminarni nalazi obdukcije – kaže izvor Blica iz istrage.

O incidentu je obaviješteno Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu kao i Više javno tužilaštvo u Nišu, budući da postoji mogućnost da je potrebno saslušati i jedan broj maloljetnika.

Prihvati notifikacije