Zabava

"Bakšišom sam platila automobil" Pjevačica za šest godina karijere kupila i dva stana

Pjevačica Aleksandra Mladenović otkrila je detalje svog života, a posebno vezane za karijeru.

"Bakšišom sam platila automobil" Pjevačica za šest godina karijere kupila i dva stana
FOTO: BLIC TV/SCREENSHOT YOUTUBE

Ona je priznala da nikad nije dobila skup poklon.

– Što se tiče poklona, sve sam stekla sama. Možeš da me navučeš, ali nemam šta da pričam, kad budem dobila skupocjeni poklon ja ću da se pohvalim… Ja sam radila, vrijedno radim i ne stajem, zbog čega bi meni neko morao nešto da kupi? Nisam gadljiva na poklone, ali generalno nisam dobila – rekla je Aleksandra i priznala čime osvaja publiku:

FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

– Ja pogodim glasom… Ne mogu da kažem da sam bila debela, ali sam dosta smršala, drago mi je da je tako, da ljudi osjećaju moju emociju.

Kako kaže Aleksandra, za svoju poznatu pjesmu dobila je veliki bakšiš.

Pročitajte još

– Puno, puno, puno novca sam dobila, ja dijelim na ravne časti sa muzičarima. Ne može da se kupi stan, ali skupocjeni automobil može. Sve moje pjesme mi donose popularnost – ističe Aleksandra.

– Ništa se ne dešava, fokusirana sam na nove pjesme i projekte. Imam mnogo udvarača, ali ne može da me osvoji niko ko mi šalje poruke – ističe Aleksandra u “Premijeri.”

Podsjetimo, Aleksandra Mladenović je svoju prvu pjesmu “Moj si nek si najgori” objavila 2016. godine, a u javnosti se šuškalo da je kupila i dva stana na exkluzivnoj lokaciji u Beogradu, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije