Gradovi

Banjac u Kozarskoj Dubici "Mi slušamo narod, pa onda govorimo"

Kampanja za oktobarske izbore u punom je jeku, ali Narodnu partiju Srpske to previše i ne dotiče jer smo mi već godinu i po dana u kontaktu sa našim narodom, poručeno je danas iz NPS.

Banjac u Kozarskoj Dubici "Mi slušamo narod, pa onda govorimo"
FOTO: NPS

Lider stranke Darko Banjac prisustvovao je jutros osvećenju crkve u Čitluku kod Kozarske Dubice.

Ovom događaju prisustvovao je i vladika banjalučki Jefrem i veliki broj vjerujućeg naroda, što dokazuje važnost zajedništva u težnjama za očuvanje nacionalnog identiteta, što je jedan od ciljeva za koje se zalaže i NPS.

– Mi smo ljudi iz naroda i prvo slušamo šta kaže narod pa onda govorimo. Narodna priča se širi Republikom Srpskom i narod zna na koga može da računa – poručio je Darko Banjac.

On je danas prisustvovao i “Gastro danu” u Kozarskoj Dubici u organizaciji lokalne turističke organizacije.

– Pored brojnih obaveza danas sam stigao i da proslavim sa mojim komšijom Mladenom Zujićem, iz mog sela Brekinja, pokrivanje kuće – rekao je Banjac.

– Od osnivanja, NPS insistira na kontaktu sa narodom i zato u izbornoj kampanji ne radimo ništa drugačije nego što smo radili dosada. Svakodnevni kontakt sa narodom važan je kako bi što kvalitetnije mogli da zastupamo interese građana u čemu smo se već nebrojeno puta dokazali – istakao je predsjednik NPS, Darko Banjac.

Prihvati notifikacije