Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BANJALUČANI OPET U SAMOM VRHU Karatisti Energije pokazali klasu na prvenstvu Balkana

Sport
Autor:

Foto: Karate klub Energija

Karatisti Energije iz Banjaluke bili su odlični na 20. Balkanskom prvenstvu za kadete, juniore i U-21 koje je održano u slovenačkim Brežicama.

Da spadaju u sam vrh balkanskog karatea takmičari iz Banjaluke potvrdili su osvajanjem tri zlazne medalje kojima su se okitili kadetkinja Nikolina Čučak (do 54 kg), kadet Mihajlo Stanić (do 57 kg) i junior Pavle Dujaković (do 61 kg). Karatisti Energije na ovom takmičenju nastupili su u sastavu reprezentacije BiH koja je na ovom takmičenju bila je najuspješnija sa osvojenih 12 zlatnih medalja, a od toga su pomenute tri osvojili Banjalučani. Treba spomenuti i kadeta Jovana Koprenu koji je osvojio broznu ekipno.

Pavle Dujaković šampion Balkana ⚡⚡⚡

Gepostet von Karate klub ENERGIJA am Samstag, 7. Dezember 2019

– To je doprinjelo da kao klub budemo najuspješniji na ovom takmičenju što se tiče pojedinačnih kategorija, od klubova koji su nastupili iz svih zemalja. Vrijedan rezultat napravile su i naše takmičarke Anja Lolić i Nikolina Mišić, koje su poražene u mečevima za treće mjesto i zauzele su peta mjesta u konkurenciji mlađih seniorski. Čestitamo svim našim takmičarima koji su nastupili i koji su kao i uvijek dostojanstveno predstavili naš klub, Banjaluku, BiH – sa velikim ponosom poručili su iz kluba i zahvalili se roditeljima takmičara.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO