Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BANJALUKA DOBIJA ODBOR ZA GRAĐEVINSKI NADZOR Odbornici će se izjasniti o Antonićevoj inicijativi

Banjaluka
Autor:

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Momčilo Antonić

Inicijativa odbornika SNSD-a Momčila Antonića da se osnuje odbor koji će pratiti relizaciju projekata gradnje komunalne i saobraćajne infrastrukture u Banjaluci ima šansu da postane realnost iako ova ideja nije dobila podršku prvog čovjeka te partije i gradonačelnika Igora Radojičića.

Predsjednik Skupštine grada Zoran Talić je objasnio da i pored toga što je ova inicijativa dobila negativno mišljenje Radojičića ona mora proći skupštinsku porceduru.

Foto: Gradska uprava Banjaluka

– Zato je i stavljena na dnevni red zasjedanja koje će se održati 10. aprila i odbornici će moći da se izjasne o tom pitanju- rekao je Talić.

Antonić je u februaru uputio inicijativu Skupštini grada za osnivanje tog odbora uz obrazloženje da je prethodni period pokazao da je njegovo osnivanje neophodno jer su izvođači radova u pojedinim slučajevima kasnili i po nekoliko mjeseci u realizacije projekata ili je njihov rad bio nekvalitetan.

Radojičić nije podržao inicijativu svog partijskog kolege Antonića da se osnuje taj odbor. Objasnio je da se radi o ideji koja je ili suvišna u smislu birokratizacije ili izlazi izvan nadležnosti odbornika.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO