Zabava

BANKROTIRALA ANABELA?! Lunin rijaliti ju je upropastio, a sad je opet u finansijskoj krizi

Anabelu Atijas, prema pisanju medija, nije zaobišla finansijska kriza usljed pandemije korona virusa, te je poput mnogih pjevačica prinuđena da novac zaradi na drugi način.

BANKROTIRALA ANABELA?! Lunin rijaliti ju je upropastio, a sad je opet u finansijskoj krizi
FOTO: S. KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Pjevačica je dugo razmišljala kako da obezbijedi sredstva za sebe i svoju porodicu u vremenu kada su mnogi ostali bez posla, te je nedavno riješila da potpuno batali pjevanje i da se posveti snimanju za Jutjub, piše Alo.

– Prije nego što je počela pandemija korona virusa, Anabela je imala nastupe uglavnom po Makedoniji, ali se i to proredilo otkako je njena kćerka postala rijaliti zvijezda. Anabela je sama pričala koliko je Lunino prvo učešće u „Zadruzi“ negativno uticalo na njen posao i koliko ju je finansijski ugrozilo. Činjenica da je ušla u treću sezonu „Zadruge“ dovoljno govori o tome koliko joj je novac u tom trenutku bio potreban – priča izvor i dodaje da je pjevačica veoma brzo potrošila honorar koji je zaradila u rijalitiju.

FOTO: RAS SRBIJA
FOTO: RAS SRBIJA

– Ni nakon rijalitija nije mogla da nastupa, tim prije što i dalje važe mjere u borbi protiv korone. Njena finansijska situacija nije nimalo ugodna. Njen bivši suprug Andrej ne može da izdaje apartmane u Rovinju i stoga ne može da joj pomogne onako kako je navikla. Sa druge strane, Luna je trudna, ona se sada posvećuje svojoj porodici i ne može da joj daje novac kao ranije. Zbog toga je dugo razmišljala na koji način da zaradi novac, te se dosjetila da uradi isto ono što radi i Luna – priča izvor i dodaje:

– Sada je došla na ideju da bude jutjuberka. To je posao kojim se kod nas uglavnom bave klinci, ali to je nije obeshrabrilo. Do detalje je smislila kakav sadržaj će prezentovati ljudima i vjeruje da će imati mnogo pratilaca. Svojoj publici će pokazati kako provodi dane, kakav joj je odnos sa bivšim suprugom Andrejem i kćerkama Blankicom i Ninom, a takođe plan joj je i da nekoliko snimaka posveti Luni i Marku. Ljude najviše zanima u kakvom je sada odnosu sa budućim zetom sa kojim se svađala u „Zadruzi“, a uskoro će to svima i otkriti – rekao je izvor na kraju.

Prihvati notifikacije