Zabava

BARBARA ISPROZIVALA MARINU "Ja ću biti mama Alekseju kad se udam za Darka, šta joj smeta?"

Svađa između bivše i sadašnje partnerke pjevača Darka Lazića intrigira javnost već danima. Naime, Barbara Bobak ne prestaje da provocira Marinu Gagić, bivšu vjerenicu svog dečka Darka Lazića, ali joj ni majka folkerovog sina ne ostaje dužna.

BARBARA ISPROZIVALA MARINU "Ja ću biti mama Alekseju kad se udam za Darka, šta joj smeta?"
FOTO: GAGIC_MARINA/INSTAGRAM/SCREENSHOT/RAS KOMBO

Nakon što ju je, kako su pisali mediji, Marina pozvala, vrijeđala je i prijetila joj da će je prebiti, Barbara je istakla da je Darkova bivša za nju totalno nebitna.

Pjevačica koja se okušala u posljednjoj sezoni “Zvijezda Granda” kaže da Marina na sve načine pokušava da joj se umiješa u vezu sa Darkom, sa kojim uživa već nekoliko mjeseci. Ona se sada osvrnula i na prijetnje koje joj je Gagićeva uputila prije nekoliko dana, kad je saznala da je Barbara izjavila da je Marinin i pjevačev sin zove “mama”. Bobakova je potvrdila da je do telefonskog poziva zaista došlo, ali da nije dozvolila da Gagićeva ode predaleko u svojim prijetnjama.

– Koga, bre, boli k***c za Marinu više? Što se ona nama miješa u vezu kad je ne pominjemo uopšte i nebitna nam je totalno? Darko i ja uživamo, ona je djevojka ljubomorna na nas. Na njene prijetnje ne obraćam pažnju, smiješna mi je. Normalno da ću ja sutra kao Darkova žena biti mama njegovom sinu, ne znam šta joj to smeta? – rekla je Barbara za Kurir.

Za Darka tvrdi da je ljubav njenog života i da su kao stvoreni jedno za drugo.

– Danas smo Darko i ja razdvojeni i već mi mnogo nedostaje. On ima nastup u Bosni, a ja sam tu na nekom veselju, evo me na pauzi. Radim samo tako, razbijam se od posla. Darko je ljubav mog života, mi smo kao jedno. Više neću da dajem izjave, nemojte me zvati, a počinje mi i blok, moram da prekinem – završila je Barbara.

Podsjetimo, do otvorenog sukoba između Marine i Barbare došlo je nakon što je Barbara u jednom intervjuu pomenula Darkovo i Marinino dijete, a Gagićeva joj je zatim zaprijetila i da će je prebiti ako se još jednom bude usudila da pomene njenog sina Alekseja, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije