Sport

BARSELONA JE BOLESNA "Mesi dobar na terenu, ali loš van njega"

Erik Olhats, bivši menadžer i savjetnik Antoana Grizmana, stao je u odbranu Francuza koji ne igra najbolje u Barseloni.

BARSELONA JE BOLESNA "Mesi dobar na terenu, ali loš van njega"
FOTO: DAVID AGUILAR/EPA

Grizman se nije najbolje snašao i ove sezone postigao je svega dva gola. Olhats, u izjavi za Frans fudbal, kaže da problem nije toliko do bivšeg igrača Aletiko Madrida, koliko je do toga na koji način je on tretiran u Barseloni.

– Barselona je ‘bolesna’, ne on. Kada je došao u klub, Mesi nije pričao sa njim, niti mu je dodavao loptu. To je sve ostavilo trag. Bilo je očigledno. Sada je i predsjednik otišao, klub je primio osam golova od Bajerna, promijenjana su tri trenera… Uslovi nisu dobri. Antoan je došao u klubu koji ima problema i gdje Mesi ima uvid u sve. On je u isto vrIJeme i car i monarh i nije dobro primio Grizmana. Čuo sam da je Antoan rekao da nema nikakav problem s Mesijem, ali to nikada nisam sa druge strane -rekao je on, prenosi B92.

Bivši agent francuskog fudbalera nije imao lijepe riječi za Argentinca.

– Po mom mišljenju, Mesi je želio da ode kako bi vidio kakvu ulogu ima kao igrač koji donosi odluke u vezi fudbalera koji su stigli i koji idu. A, na kraju je ostao. Klasični Mesi. Koliko god je dobar na terenu, toliko je loš van njega.

Podsjećamo, Grizman je došao u Barselonu u transferu vrijednom 120 miliona evra i na 57 mečeva postigao je svega 17 golova.