Zabava

BEKAM OPET PODIGAO PRAŠINU Fudbaler ponovo ljubi kćerku u usta i ovako odgovara na prozivke (FOTO)

Dejvid Bekam (45) ponovo je podigao puno prašine fotografijom na Instagramu na kojoj ljubi devetogodišnju kćerkicu Harper u usta.

BEKAM OPET PODIGAO PRAŠINU Fudbaler ponovo ljubi kćerku u usta i ovako odgovara na prozivke (FOTO)
FOTO: BBC STUDIOS/YOU TUBE/SCREENSHUT

Fotografiju je na svom profilu objavila Viktorija, a u proteklih nekoliko godina Bekam je u više navrata dijelio ovakve nežne slike sa ćerkom, redovno izazivajući polemiku da li je to primjereno ili ne.

Komentari koje slavni Britanac dobija su često grozni i vrlo uvredljivi, a kritike na račun ovog čina nemilosrdne, no očigledno se ni on ni Viktorija ne obaziru na iste.

Ni ovog puta nije bilo drugačija – ispod sporne objave gomilali su negativni komentari. “Obožavam tvoju porodicu, ali nikad nisam mogao da razumijem zašto se roditelji i dijete ljube u usta”, “Molim te, prestani da ljubiš djecu u usta”, “Ovaj prizor uvijek čini da se osjećam neprijatno”, samo su neki od njih.

S druge strane – bilo je i puno onih koji podržavaju ovakav odnos oca i kćerke i karakteršu ga kao sasvim uobičajen i normalan.

Dejvid se samo jednom osvrnuo na sve ovo, 2017. je odgovorio na kritike da je to što radi sa Harper “odvratno”.

– Želimo da pokažemo našoj djeci ljubav. Ljubim svu svoju djecu usta. Bruklina možda ne, već je odrastao, pa bi to bilo malo čudno, ali ja sam veoma nježan prema svojoj djeci. Tako su odgajali mene i Viktoriju i tako se i mi odnosimo prema našoj djeci – rekao je popularni 45-godišnjak tada, piše Žena Blic.

Šta vi mislite o ljubljenju roditelja i djece u usta kao činu nježnosti i privraženosti?