Politika

BEZ IZNENAĐENJA Partije predale kompenzacione liste

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) predao je kompenzacione liste Centralnoj izbornoj komisiji BiH, a nosilac za Narodnu skupštinu Republike Srpske je Radovan Višković, rečeno je danas Srni u ovoj političkoj partiji.

BEZ IZNENAĐENJA Partije predale kompenzacione liste
FOTO: H.M.-KLIX/RAS SRBIJA

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević naveo je da je nosilac kompenzacione liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić.

U SDS-u rečeno je da je ova politička partija predala kompenzacione liste CIK-u BiH, te da je nosilac za Narodnu skupštinu Republike Srpske Nedeljko Glamočak, a za Predstavnički dom parlamenta BiH Aleksandra Pandurević.

Pročitajte još

U Socijalističkoj partiji kažu da je Maksim Skoko nosilac kompenzacione liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske, a Jakov Galić za parlament BiH.

Nosilac kompenzacione liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske je Dragan Galić, a za Predstavnički dom parlamenta BiH Branislav Borenović.

U NDP-u je rečeno da je Krsto Jandrić nosilac kompenzacione liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske, dok za parlament BiH nemaju listu.

Političke partije imale su do juče rok za podnošenje kompenzacionih listi, koje bi CIK BiH do 23. avgusta trebalo da ovjeri.

Prihvati notifikacije