Zabava

"BEZ NJE NE FUNCIONIŠEM" Gastoz otvoreno o VJERIDBI SA NAIDOM i raskidu

Popularni muzički izvođač Nenad Marinković Gastoz iskreno je govorio o svom ljubavnom životu, pomirenju sa Naidom Gadžo, ali i vjeridbi koja je nakon toga uslijedila.

"BEZ NJE NE FUNCIONIŠEM" Gastoz otvoreno o VJERIDBI SA NAIDOM i raskidu
FOTO: GASTTOZZ.OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Gastoz je, naime, nedavno izašao iz rijalitija u kome se pomirio sa svojom bivšom djevojkom Naidom Gadžo, koju je nedavno i vjerio.

– Ona nije ni bila u planu, saznao sam da će da uđe u isti rijaliti kao i ja, fazon jedno deset dana pred ulazak, što mi je bilo katastrofalno. Zato što je generalno to moje viđenje na nju, jer je ona jedna vrsta otrova, koji sam jednom popio i jedva se izliječio, i sada sam bukvalno opet uzeo istu dozu, ali to je nekako ta čar, nekako ona pa ona, trudim se ja ali ne može, ne možeš pobjeći od istine, ili ti od otrova – rekao je on.

Takođe, ovom prilikom želio je da istakne i da je Naida neko bez koga stvarno ne može da funkcioniše, piše Blic.

– Ona nikada nije izašla iz glave, nije izašla iz trendinga u mojoj glavi, uvek je bila broj jedan. Ne znam zbog čega, koliko god je ona ovako luda i ishitrena, vjerovatno je to i ono što najviše volim kod nje. Sa njom nekako mi nikada nije dosadno, bez obzira da li se posvađamo, da li se pomirimo, uglavnom ona je neko bez koga ja stvarno nisam mogao da funkcionišem. Trudio sam se, lagao sam sebe, ali sa njom mi je nekako najljepše – potpuno iskren je bio Gastoz.