Zabava

BEZ USTEZANJA NABROJALA KOREKCIJE Evo šta je sve OPERISALA Maja Berović (FOTO)

Pjevačica Maja Berović već nekoliko godina unazad bilježi velike muzičke uspjehe, ali ono što najviše intrigira javnost kod nje, jeste upravo njen sadašnji izgled, koji se razlikuje od onoga sa početka karijere.

BEZ USTEZANJA NABROJALA  KOREKCIJE Evo šta je sve OPERISALA Maja Berović (FOTO)
FOTO: PINK TV/SCREENSHOT

O njenom izgledu s početka karijere i sada, mnogo se govorilo, ipak Maja je uvijek nekako vješto izbjegavala pitanja o toj temi.

Kako se posljednjih dana dosta spekuliše da je na sebi uradila još nešto od korekcija, pjevačica je odlučila da progovori, stane na put spekulacijama i otkrije šta je zaista radila od intervencija.

View this post on Instagram

🍭🍭🍭

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

– Sada nisam ništa. Zapravo, od kada sam operisala nos, nije mi palo ništa drugo na pamet. Usne i grudi. To je to, za sada. To (botoks i hijaluron) nisam radila, ali ne znači da neću kada za to dođe vrijeme. Još sam mlada – rekla je pjevačica.

Često su se u medijima komentarisale i neke starije Majine fotografije, na kojima je izgledala potpuno drugačije, a evo šta je ona rekla na to.

View this post on Instagram

Hvala vam sto volite Intime💗🦄

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

– Imala sam i 15 kilograma manje nego sada… (smijeh) Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. Naravno, svi mi imamo momente kada ispadnemo loše, ali generalno, to je bila jedna mladost i to sam bila ja. Kad sam se prvi put pojavila, imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva. Kada sa ove distance pogledam, jeste mi smiješno i čudno, ali nemam osjećanje sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voljeti – kaže pjevačica za Alo.

Pjevačica je na kraju istakla da ne čita negativne komentare i da je oni uopšte ne dotiču, jer će uvijek biti nekog ko će osporavati njen rad.