Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BIJEG KAO IZ FILMA Ovako je Srbin NASAMARIO čuvare hrvatskog zatvora (VIDEO)

Hronika
Autor:

Foto: Profimedia

Zagrebački Jutarnji list objavio je fotografije i snimak toaleta iz zatvorske bolnice iz kojeg je pobjegao zatvorenik srpske nacionalnosti.

Jedna od zanimljivijih vijesti iz regiona jeste da je zatvorenik srpske nacionalnosti uspio da nasamari čuvare hrvatskog zatvora i da im pobjegne.

Stražari su ga sproveli do Kliničko-bolničkog centra “Sestara Milosrdnica”, gdje mu je ukazivana ljekarska pomoć, da bi potom zatražio da ode do toaleta. Reporteri Jutarnjeg lista danas su obišli taj toalet u zagrebačkoj bolnici i uvjerili se da mu i nije bilo toliko teško da umakne čuvarima.

Bolnički zahod iz kojeg je pobjegao Đorđević

Uživo! Iz ovog je bolničkog zahoda pobjegao krijumčar Đorđević. Više —> http://bit.ly/2Rdhv1H

Gepostet von Jutarnji am Montag, 20. Januar 2020

Toalet se nalazi u sklopu hitne ambulatne, a njega su do bolnice dovela dvojica čuvara. Stražari su potom izjavili da su smatrali da je zid kojim je toalet odvojen od susjedne prostorije dovoljno visok i da su smatrali da zatvorenik ne može da ga preskoči. Ali, reporteri zagrebačkog lista utvrdili su da zid i nije bio tolika prepreka.

Riječ je o zidu visokom možda nekoliko centimetara više od dva metra, koji na oko metar visine ima pomoćnu ručku, namijenjenu kako bi se bolesnici lakše podigli sa ve-ce šolje.

Tu je mogao da stavi nogu, odgurne se i prebaci u susjednu prostoriju gdje se nalazi ostava. Nakon što se prebacio, vjerovatno je doskočio na kante za đubre koje se tu nalaze, a dalje je sve bilo krajnje jednostavno. Otvorio je prozor, podigao aluminijske žaluzine koje čuvaju privatnost pacijenata i osoblja i provukao se u slobodu. Trčećim korakom za svega desetak sekundi mogao je da bude na ulici.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO