Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BILA JE PRAVA BOMBA Na vrhuncu karijere se povukla sa scene, a ovim se danas bavi

Zabava
Autor:

Foto: Tv Arhiva Youtube/Screenshot

Pjevačica Ružica Čavić bila je jedna od popularnijih pjevačica tokom devedestih godina, ali se brzo povukla iz javnosti na vrhuncu svoje karijere.

Najpoznatija je bila po izvođenju hitova kao što su “Mito, Bekrijo”, “Sve ja to poštujem”, međutim već 2005. se povukla sa scene.

– Sredinom 2005. odlučila sam da se povučem iz javnog života i medija. Jednostavno, bila mi je potrebna ta vrsta pauze – objasnila je Ružica Čavić ranije.

Nakon što je rodila sina Pavla, njen život skoncentrisao se na porodicu, a karijeru je brzo zaboravila.

– Svakog dana sam zahvalna Bogu na sinu. Želja mi je da mu ‘priuštim’ zdravu, nasmijanu majku, punu ljubavi, jer mislim da to svako dijete zaslužuje. Dobili smo ga u ozbiljnim godinama i više nemamo vremena za nebitne stvari. Imam osjećaj, iako sam svakodnevno sa njim, da mi vrijeme izmiče. Na pitanje da li se kajem što sam zapostavila karijeru zbog privatnog života, odgovor se sam nameće – uvijek biram život! Pjevanje mi je dar od Boga, ljubav koja mi omogućava da od nje i egzistiram, pa se i ono uklapa u život – ispričala je ona prije nekoliko godina za domaće medije.

Ružica se i danas bavi muzikom, ali ne kao solista, već kao članica jednog ženskog benda, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO