Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“BILA SAM GLADNA” Pjevačica je nakon tragedije završila na ulici, a onda je uslijedio PREOKRET

Zabava
Autor:

Foto: Zoran Lončarević/RAS Srbija

Poznata folkerka sa svega 16 godina stala je na ludi kamen, ali uslijedila je tragedija i težak period kroz koji je prošla.

Pjevačica Stojanka Novaković poznata po nadimku Stoja rođena je u selu Perlez u blizini Zrenjanina, a odrastala je sa mlađim bratom, piše Blic.

U 16. godini se udala, a u 17. rodila sina Milana. Dvije godine kasnije njen suprug je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a Stoja i njen sin morali su da napuste porodičnu kuću, te je ona ostala sama na ulici sa sinom.

– Nisam imala da jedem, dijelila sam krompir sa komšinicom, ali sam uvijek za roditelje, kad bi mi došli u posjetu, imala sok i kafu. Znala sam da sam niža klasa, ali sam željela da postanem ime i prezime, i to moje samopouzdanje me je guralo naprijed – rekla je Stoja svojevremeno.

Stanovala je kod drugarice koja je brinula o malom Milanu dok Stoja nastupa. Postepeno je njen bend Cipiripi počeo da dobija ponude za nastupe van njihovog sela. Svirali su u kafanama, restoranima i diskotekama, te zabavljali goste na ispraćajima i svadbama, a Stojina popularnost je rasla.

Kako kaže, najbolji prijatelji u životu su joj bili roditelji, a danas je to njen sin. 2003. godine je u domu svog prijatelja upoznala arhitektu Igora Jovanovića. Sljedeće godine su počeli da se zabavljaju, a vjenčali su se 1. novembra 2009. godine.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO