Zabava

"Bila SAM I LJUBAVNICA, imao je ženu i djecu" Voditeljka frapirala izjavom, pa ostavila sve bez teksta

Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je govorila o svom ljubavnom životu, te je priznala da je bila u vezi sa zauzetim muškarcem, ali i istakla da joj je suprug najveća podrška u životu.

Žena sjedi na brodu na moru
FOTO: NATASAAKSENTIJEVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovjek je imao ženu i djecu. Ja sam tad bila mlada i zgodna i voljeli su svi da im budem ljubavnica – rekla je Nataša svojevremeno.

U intervjuu za magazin “Story”, Nataša Aksentijević je tada ispričala kako izgleda život u braku, kao i dinamika sa njenim partnerom, prenosi Blic.

– On umije da me smiri i da me uznemiri (smeh). O svemu pričamo. Čak i kad se zaljubim u vozača na snimanju, ja dođem i to mu kažem, na šta mi on odgovori:”Dobro, danas je ponedjeljak, do petka da si se odljubila”… (smeh) Kada imaš sreću da život deliš sa čovjekom svog života , problemi se lakše rješavaju. Onda i kada ti jave s televizije da nećeš više tamo raditi, to ne shvataš tragično jer on dođe i kaže ti: “Super, sada će ti se otvoriti neka nova vrata”. I to se zaista dogodi – rekla je glumica u intervjuu.

– Imam sreću da sam se udala za nekoga koga volim najviše na svijetu. Kada u brak uđeš iz ljubavi, ništa nije komplikovano, ne moraš da ga čuvaš, brineš hoće li opstati. Tu si zato što je to tvoje srce odabralo. Opraštaš sve, doduše, Dušan meni više oprašta nego ja njemu. Ponekad sam ljubomorna na količinu dobrote empatije i razumjvanja koju on posjeduje. Mislim da je on jedina osoba koja se iskreno i od srca raduje tuđoj sreći. Kod nas običnih smrtnika uvek ima malo ljubomore, kod njega ne – rekla je Aksentijevićeva.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu