Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“BILA SAM ODBAČENA” Slavna diva otkrila da se 7 godina oporavljala od BOLESTI

Zabava
Autor:

Foto: CBS/Youtube/Screenshot

Šeron Stoun jedna je od najpoznatijih, ali i najljepših glumica u Holivudu, ali i žena koja je svima inspiracija i primjer i pokazatelj kako se stari sa stilom, ali i kako se prkosi velikim životnim nedaćama.

Nije tajna da je Šeron 2001, u trenutku kada je imala 43 godina i bila na vrhuncu karijere, doživjela težak moždani udar od kog se jedva oporavila, ali jeste bila nepoznanica kako ju je Holivud nakon toga tretirao. Slavna diva rješila je da tek sada otvoreno progovori o svemu i njena istina vrlo je teška i pokazuje koliko svijet šoubiznisa može da bude surov.

– Ljudi su me tretirali brutalno neljubazno… Od drugih žena u ovom poslu do sudije koja je bila glavna za moj slučaj starateljstva nad djetetom. Mislim da niko ne shvata koliko je moždani udar opasan za žene i šta je sve potrebno za ozdravljenje. Meni je trebalo oko sedam godina da se u potpunosti oporavim – ispričala je 61-godišnja glumcia za “Variety” na jednom događaju koji je za cilj imao da se kod žena podigne svijest o zdravlju mozga.

Foto: Profimedia

Ona je iskoristila priliku i da naglasi koliko je važno da obratite pažnju na potencijalne simptome i ne ignorišete ih, jer to može imati kobne posljedice.

Ova ljepotica istakla je i da joj dovoljno bilo teško jer je morala osnovne životne vještine da uči ispočetka, a da je sve dodatno pogoršalo to što okolina nije razumjela njeno zdravstveno stanje i što je vrlo brzo bila jednostavno odbačena.

Odjednom je preko noći postala zaboravljena, a njeno mjesto na javnoj sceni prijetilo je da zauvijek bude izbrisano. Uz to su se, očekivano, javili finansijski problemi i nad životom legendarne glumice nadvio se crni oblak.

– Morala sam da podignem hipoteku na hipoteku za kuću. Izgubila sam sve, ostala sam bez svog mjesta u šoubiznisu. Ako niste znali, bila sam najzgodnija, najtraženija glumica, “vruća” roba. U to vrijeme princeza Dajana i ja bile smo nevjerovatno poznate i popularne – a onda je ona umrla, a ja sam doživjela moždani. Odjednom, obe smo bile zaboravljene – ispričala je holivudska zvezda.

Da sve bude još gore, upravo u tom trenutku Šeron je bila u procesu razvoda od novinara Fila Bronštajna i čekala ju je teška borba za starateljstvo nad tada osmogodišnjim sinom Roanom. Na to se nadovezala činjenica da novih ponuda za uloge jednostavno nije bilo, i da joj je nakon što je dobila bitku za život, karijera visila na koncu.

Danas kaže da ju je spasio Bernar Arno, generalni direktor francuskog lanca luksuzne robe LVMH i drugi najbogatiji čovjek svijeta, koji joj 2005. ponudio višemilionski ugovor sa modnom kućom Dior.

Nakon toga stvari su počele polako, ali sigurno da dolaze na svoje mjesto – Šeron ipak nije izgubila svoje mjesto pod holivudskim nebom, a nakon razvoda usvojila je još dvojicu sinova – Lerda i Kvina.

– Ja sam uzoran roditelj. Svakog dana čekam da moja djeca večeraju i završe domaće zadatke. Mislim da je trening veoma važan, a mi smo vježbali da se svaki put zagrlimo. To je pravilo u našoj kući. Ne želim da tako nešto izgubim. Oni su divna djeca. Znaju da dosta radim i da sam umorna, pa mi često donesu doručak u krevet i iznenade me palačinkama u obliku srca. Kada su vam djeca tako pažljiva, naročito ako su dječaci, ne možete se otrgnuti utisku da ste dobar roditelj –  ispričala je svojevremeno Šeron u jednom intervjuu.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO