Zabava

"BILA SAM U EMISIJI KAO GLAS NARODA" Kija Kockar planira da se BAVI POLITIKOM?

Nakon skandala koji se dogodio kada je Kija Kockar napala svoj bivšeg supružnika Slobu Radanovića nožem, zbog čega je intervenisala i policija, pobjednica rijalitija “Zadruga 1” bila je gost u emisiji “Hit Tvit” gdje je svojim stavovima o Kosovu i Evropskoj uniji podijelila Srbiju.

"BILA SAM U EMISIJI KAO GLAS NARODA" Kija Kockar planira da se BAVI POLITIKOM?
FOTO: PINK/SCREENSHOT

Njeno gostovanje u pomenutoj političkoj emisiji izazvalo je oprečne komentare javnosti i domaćih javnih ličnosti, među kojima pojedini tvrde da jednoj rijaliti učesnici nije mjesto u takvom formatu, kao i da ona nije dovoljno relevantna da komentariše tako bitne političke teme.

Kija je sada za Blic odgovorila na prozivke koje joj je uputila glumica Eva Ras, te je priznala da li bi se ikada aktivno uključila u politiku.

View this post on Instagram

Svetla vrte se u krug,ja nikad neću proći.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Simpatična ženica, nemam šta da kažem što se tiče nje, ali što se tiče podijele ljudi, tačno je da mi je prije dvije nedjelje kosa bila prava pa sam je ukovrdžala i bilo je oko trideset naslova, zemlja se zaista podijelila. I moje gostovanje i moja kosa mi je na istom nivou, ljudi nikad nisu zadovoljni, šta god da učiniš – tvrdi Kija za Blic.

Pročitajte još

– Bila sam tamo suzdržana, ja sam ipak na estradi, ali ja sam bila tamo kao glas naroda, ne zanima me niti opocizija niti vladajuća koalicija niti vladajuća partija. Ne zanimaju me, došla sam da kažem svoje mišljenje, ali sam bila suzdržana – dodala je Kija.

Ona je dodala da kao obična građanka Srbije ima pravo da iznese svoje mišljenje, te da bi uvijek voljela da zastupa i predstavlja glas naroda. Više o tome, ali i o njenoj novoj pjesmi možete čuti direktno iz Kijinih usta u videu na početku ovog teksta.

(Blic)