Svijet

"BILO JE KASNO DA MU KAŽEM NE" Smijala se ženama koje padaju na mladiće, a onda je zbog jednog OSTALA BEZ SVEGA (FOTO)

Britanka je nekoliko puta odbijala prošnje svog ljubavnika Rodnija, ali kada ju je zaprosio na pozornici u klubu, pred svima, nije mogla da kaže "ne". Nakon što su preselili u Englesku, sve je krenulo nizbrdo.

"BILO JE KASNO DA MU KAŽEM NE" Smijala se ženama koje padaju na mladiće, a onda je zbog jednog OSTALA BEZ SVEGA (FOTO)
FOTO: BET HAINING/FACEBOOK/SCREENSHOT

Bet Haining (68) uživala je u “magičnom” seksu i vrućoj romansi sa svojim afričkim ljubavnikom, a sada upozorava druge žene na svoju nevolju. Ona je naime na njega potrošila cijelu svoju životnu ušteđevinu od 18.000 funti.

Upoznali se na društvenim mrežama, a kaže da je “pala” na njegove seksi poruke, prenosi Blic.

– Trebalo je da znam bolje. Znala sam da se smijem ženama koje su padale na lijepe momke iz inostranstva i pomislila bih kako su lakovjerne i blesave. Sad sam jedna od njih – rekla je.

Imala je 63 godine kada je upoznala Rodnija, koji je radio kao muzičar u Akri u Gani, gdje je ona vodila dobrotvornu organizaciju koja je pomagala sirotištima.

Povezali su se preko ljubavi prema muzici, a u to vrijeme Rodni je radio kao producent s poznatim imenima muzičke scene u Gani. To prijateljstvo došlo je u idealno vrijeme za Bet, koja je bila usamljena nakon što joj je sestra Gejnor umrla prije par godina, a majci je dijagnostifikovana demencija.

Rodni je bio vrlo pričljiv i govorio joj je kako ima lijepu kosu i da bi želio da je dodirne. Rekao joj je da ima 40 godina.

Uskoro ju je počeo tražiti novac, prvo sitne svote, a onda i veće, poput nekoliko stotina funti za muzičku opremu. Tada su počeli da planiraju i susret uživo, a on ju je tražio da ga posjeti u Gani, što je ona i učinila 2015. godine. Dočekao ju je na aerodromu i u autu ju je strastveno poljubio.

– U tom trenutku shvatila sam da nećemo biti samo prijatelji i već smo to veče spavali zajedno – prisetila se.

Ubrzo je započela romansa, a Rodni joj je nekoliko puta tražio da se uda za njega. Odbila ga je četiri ili pet puta pa mu je govorila da se još ne poznaju dovoljno.

Nedjelju dana prije njenog povratka u Englesku, par je bio u noćnom klubu, kada se Rodni popeo na pozornicu i zaprosio ju pred svima. Rekao joj je da želi da provede život s njom i organizovao je vjenčanje pet dana kasnije, taman prije nego što je trebalo da se vrati.

Kaže da nije mogla da ga odbije dok su svi njegovi prijatelji pljeskali i navijali.

Već sljedeći dan kupila je vjenčanicu i prstenje pa zamolila komšiju da joj pošalje njene papire od razvoda iz Engleske.

Tokom vjenčanja, Bet se šokirala kada je saznala da njen novi suprug nema 40 godina, nego da je u 30-ima, ali bilo je prekasno da odustane, rekla je.

Advokatu je platila da sredi vizu za Rodnija, koju je dobio u februaru 2017. godine. Par je tada došao da živi u njenoj kući u Vusterširu, a stvari su odjednom krenule nizbrdo.

On je počeo da se žali na sve i češće je spavao na kauču nego u njihovom krevetu. Svađao bi se s njom oko svega, od hrane pa do hladnoće i toga što je morao pronaći posao. Nije mu bilo jasno kako ona nije bogata, iako je Britanka.

Njena djeca i prijatelji nisu ga voljeli, a uskoro je i ona shvatila da je sve bila laž.

Veza je pukla i zamolila ga je da odseli. Platila mu je put kući i razvod, što ju je dosta koštalo, a on je još tvrdio i da ga je napala, ali nije želio da pokrene tužbu, piše San.

Nakon razvoda plakala je godinu dana i jako se udebljala te sada jedino želi da nastavi život kao prije.