Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“BILO JE TEŠKO, TA ŽENA MI JE UNIŠTILA PORODICU” Pjevačicu muž prevario sa KOMŠINICOM

Zabava
Autor:

Foto: R. Ristić/RAS Srbija

Goca Božinovska dugo je ćutala o prevari pokojnog supruga Zorana Šijana, koji ju je svojevremeno zbog komšinice napustio i ostavio sa dvoje male djece.

Goca je sada zakopala ratne sjekire sa nekadašnjom prijateljicom Goranom, koja joj je preotela pokojnog supruga Zorana Šijana i rodila mu vanbračnog sina, piše Alo.

– Ta žena mi je uništila porodicu, cijeli život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vrijeme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvijek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – rekla je pjevačica jednom prilikom.

Foto: RAS Srbija

Goca i Gorana su, kako se navodi, bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i djecu, kćerku Zoranu i sina Miroslava (Mirka), zbog Gorane. Pjevačica se zatim sa sinom i kćerkom preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. rodila sina, koji je rođen samo tri nedelje prije očevog ubistva.

Goca svojoj djeci, Zorani i Miroslavu, nikada nije branila da se viđaju sa bratom i nikada nije ništa ružno rekla za njega, a čak je ona bila ta koja je govorila da treba da budu u dobrim odnosima s njim.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO