Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“BILO NAM JE SUPER” Najmlađi Banjalučani uživali u mini skakaonici na Trgu Krajine

Banjaluka
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Veliki broj najmlađih Banjalučana je nestpljivo čekao da dođe na red i isproba mini skakaonicu koja je danas postavljena na Trgu Krajine.

Ovu novinu i veliku avanturu njeni prvi korisnici su sa osmjesim na licima ocijenili sa komentarima “bilo mi je super” i “probaću ponovo”.

– Malo me je bilo strah kada sam vidjela koliko je visoko, ali poslije je bilo baš zabavnoi baš mi se svidjelo – rekla je Sara.

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

U pitanju je projekat pod nazivom Mala skakaonica koju realizuje Turistička organizacija Grada u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina i ovaj sadržaj će biti dostupna mališanima do nedjelje od 10 do 19 časova.

Direktorica TOBL Irena Radojević je rekla su ovakve manifastacije značajne za promociju i obagaćivanje turističke ponude Banjaluke.

– Pored skakaonice su postavljeni štanodovi na kojima se svi zainteresovani mogu upoznati sa ponudom TOBL, olimpijskog centra Jahorina, DIS pozorišta mladih, te radom udruženja Duga – rekla je ona.

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Stručni saradnik za odnose sa javnošću olimpijskog centar Jahorina Sanja Čeremidžić je rekla da je ova mini skakaonicu odličan način da uvedu sve Banjalučane i turiste koje borave u gradu u zimsku sezonu.

-Na štandu olimijskog centra Jahorina svi zainteresovani će moći da pogledaju našu ponudu, kolege iz ski škole će objasniti šta je  potrebno za skijanje i kako se adekvatno pripremiti za zimski sezonu i skijanje a pored toga djelićemo vaučere sa 50 odsto popusta na ski pas. Ovo nije jednini projekat na kojem ćemo mi sarađivati sa Turističkom organizacijom grada Banjaluka, istu ovaku manifestaciju ćemo organizovati na Jahorini ali sa ciljem promocije turističke ponude Banjaluke – rekla je ona.

Načelnik Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku Neven Stanić je naveo da je ova manifestacija jedan od sadržaja kojim se proširuje turističku ponudu grada.

– Osim toga imamo priliku da omogućimo najmlađim Banjalučanima da se druže i uživaju. Isto tako ovo je uvertira pred novogodišnje praznike i manifestaciju Zimska varoš koja će biti održana od 7.decembra do 5.januara –rekao je Stanić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO