Biznis

Bingo ovu godinu završava otvaranjem još jednog modernog hipermarketa

Kompanija Bingo otvorila je danas preuređenu trgovinu u Bijeljini.

Bingo ovu godinu završava otvaranjem još jednog modernog hipermarketa
FOTO: MILAN PILIPOVIĆ/RAS SRBIJA

Radi se o objektu u Ulici Stefana Dečanskog, koji je Bingo preuzeo od slovenačkog lanca Tuš još 2015. godine.

U proteklih nekoliko mjeseci renovirali su objekat u potpunosti i prilagodili ponudu kupcima koji su i ranije kupovali u susjednom objektu, koji je od prošle sedmice zatvoren.

– Bingo je svoju prvu poslovnicu u Bijeljini otvorio u aprilu 2012. godine u Ulici cara Uroša. Krajem 2014. godine smo akvizirali Interex i tada smo preuzeli 24 objekta, te smo 2015. godine rebrendirali objekte u Ulici Stefana Dečanskog i u robnoj kući Emporium u Bijeljini. Nakon toga smo preuzeli i sedam objekata slovenačkog lanca Tuš, od kojih se jedan takođe nalazi u Ulici Stefana Dečanskog, što je rezultiralo time da imamo dva objekta na istoj adresi. U prostoru nekadašnjeg Interexa smo poslovali do kraja novembra, a danas smo otvorili susjedni objekat. Proširili smo ponudu na odjelima tehnike i alata, tekstila, sve za dom, a novitet je pekara. Fokus nam je na svježim odjelima, tako da ponovo imamo mesnicu, svježe voće i povrće, te odjel delikatesa – rekla je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga.

U ponudi hipermarketa kupci mogu pronaći sve za predstojeće praznike, od dekoracija do paketića.

Tu je i bogata ponuda tekstila popularnih modnih brendova, odličan izbor igračaka, posuđa i kućnog tekstila.

Unutar hipermarketa se nalazi i odjel tehnike, koji je pravi mali raj za ljubitelje najnovijih TV aparata, mobitela, ali i onih koji žele savremeno opremiti kuhinju ili cijeli dom.

Bingo je povodom otvaranja pripremio popuste, poklone i prigodan program, a svakog pedesetog kupca su nagradili besplatnom kupovinom.

Završavaju ovu za njih uspješnu godinu sa 222 poslovnice i više od 9.000 zaposlenih u grupaciji.

A.E.

Prihvati notifikacije