Zabava

"BIO BIH KUM" Spekuliše se kad će Bojanino i Mirkovo vjenčanje, zadrugar SPREMAN

Ljubav Bojane Rodić i Mirka Šijana privlači veliku pažnju javnosti, a kako se oni ne razdvajaju, mnogi se pitaju da li će uskoro i svadba.

"BIO BIH KUM" Spekuliše se kad će Bojanino i Mirkovo vjenčanje, zadrugar SPREMAN
Foto: screenshot Instagram

Prijatelj i bivši zadrugar Stefan Karić rado bi prihvatio titulu kuma, ali ujedno vjeruje da mladi Šijan ima i prijatelje i djetinjstva koji bi se te uloge sa jednakim zadovoljstvom prihvatili.

Dobro, što da ne? Vidjećemo ko će mu biti kum, naravno da sam spreman, uvijek za njega. On možda ima i bolje prijatelje, mislim svi smo mi podjednaki, ali jednostavno, sa nekima je prijatelj cijelog života. Mi smo prijatelji proteklih deset godina, vjerovatno ima neke preče ljude, koji su mu tu iz djetinjstva. Ali ja sam za njega tu uvijek, šta god da mu treba – rekao je on kroz osmijeh za Ekskluzivno.

Poslije rijalitija, ipak, teško mu pada komunikacija telefonom.

– Malo sam umoran od svega, skupljam snagu, pokušavam, ali ne vrijedi, ne spavam noćima, sa društvom sam non-stop. Treba mi odmor, jedva čekam da odem negdje, da se odmorim bez telefona. Za protekle dvije nedjelje koliko nisam u rijalitiju nadoknadio sam svih 10 mjeseci koliko nisam bio uz telefon. Katastrofa, po cijeli dan mi zvoni telefon, stižu poruke, ovom prilikom bih poručio nekim mojim prijateljima da mi ne zamijeraju ako im ne odgovorim na poruke, jednostavno ne mogu da postignem. Nema šanse da odgovorim na sve poruke, odgovorim na prvih pet, ovo ostalo ništa – ističe on.

Inače, u rijalitiju se polemisalo o tome da li je on sa djevojkama bio zbog popularnosti ili su one njega “pikirale” da bi bile “u kadru”.

– Za mene su ljudi znali i prije rijalitija, možda je samo nekom drugom trebala popularnost preko mene, a sad da sam ja želio da budem popularan taman posla, ne bavim se time, niti mi treba popularnost – rekao je on.