Zabava

Bio je NAJSLAĐA TIN ZVIJEZDA, a 20 godina kasnije ŽIVI U PAKLU (FOTO)

Malo je onih koji se ne sjećaju Bekstrit bojsa, možda i najpopularnijeg boj benda svih vremena, a svakako je jedan od najslađih članova iste bio Nik Karter.

Bio je NAJSLAĐA TIN ZVIJEZDA, a 20 godina kasnije ŽIVI U PAKLU (FOTO)
Foto: Profimedia

Tada, krajem 90-ih, na talasu Nikove popularnosti, put muzičke karijere otisnuo se i njegov mlađi brat Aron.

No, čini se kao da se slava preslatkog, plavokosog Arona, uvijek nasmijane tinejdž zvijezde, desila u nekom drugom životu. Danas on izgleda sasvim drugačije, a tako se i ponaša, i živi sa velikim problemima kojima kao da nema izlaza.

Nedavno je na društvenoj mreži obijelodanio i da mu je uručena zabrana pristupa bratu Niku i njegovoj porodici, ali i rođenoj sestri Ejndžel, koja je inače Aronova bliznakinja.

U svijetlu njegovog alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da razmišlja o ubistvu moje trudne žene i mog nerođenog djeteta, nemamo drugog izbora nego da probamo na sve moguće načine da se zaštitimo – obrazložio je Nik svoj potez.

Uprkos tome što je Aron porekao da je ikada prijetio bratu, potvrdio je da je zabrana donijeta i da je došao kraj njihovom odnosu. Ipak, nastavio je sa suptilnim provokacijama, pa se snimio u majici grupe Ensink dok pjeva njihovu pjesmu “Bye Bye Bye”. Podsjetimo, ovaj bend je bio najveća konkurencija Bekstrit Bojsima krajem 90-ih, pa je jasno kao dan da je ovo bila poruka upućena Niku.

Foto: Profimedia

Nik je u međuvremenu objasnio javnosti kako je Aron priznao njihovoj sestri Ejndžel da boluje od šizofrenije i bipolarnog poremećaja, kao i da je čuo glasove u svojoj o “ubijanju beba”.

Kada ga je Ejndžel upitala da li je razmišljao da ubije bilo koga drugog, jednostavno je odgovorio “Razmišljam da ubijem Loren Kit”, a to je Nikova trudna supruga.

Inače, Karter je navodno kupio već pet komada oružja otkako je dobio dozvolu za posjedovanje prije nekoliko nedjelja, a spekuliše se da mu je od pokojnog oca, koji je bio marinac, ostalo čak 500 primjeraka vatrenog oružja. Policija je pokušala da mu oduzme oružje, ali nisu uspjeli u namjeri.

Podsjetimo, Aron je otpočeo karijeru kada je imao samo devet godina, a prvi od izdata četiri albuma bio mu je i najuspešniji. Posljednjih godina uglavnom do slave dolazi učestvujući u različitim rijalitijima, a redovno u javnosti govori o problemima koje ima sa narkoticima i mentalnim problemima.

– Uzimam droge da blokiram bol i anksioznost. Izgubio sam karijeru, roditelji su mi se razveli, izgubio sam oca, sestru, brata Nika, Anđelu (druga sestra). Kako da nastavim dalje? Ne znam – istakao je bivši pjevač prije dve godine.

Takođe, u jednom trenutku patio je i od poremećaja ishrane, pa je rapidno gubio na kilaži, a nije krio ni da je zavisan od antidepresiva. Prije desetak dana u emisiji na američkoj televiziji otvoreno je nabrojao svoje dijagnoze.

– Službeno, patim od poremećaja ličnosti, šizofrenije, akutne teskobe; manično sam depresivan. S ovim se borim svaki dan – rekao je dok je pokazivao bočice šest različitih lijekova koje konzumira svaki dan.

Prošle godine raskinuo je jednogodišnju, burnu vezu s ruskom manekenkom Linom Valentinom, a tvrdio je da ga je nekoliko puta napala i prijetila da će ga izbosti. S druge starne, ona je istakla da ovaj 32-godišnjak nije psihički stabilan i da ima iskrivljenu sliku svijeta oko sebe.

Nik i Aron Karter imali su veoma teško djetinjstvo zbog učestalih svađa roditelja, a dodatno ih je opteretio teret slave. Oba brata su priznala da ih je dotuklo i maltretiranje vršnjaka u školi, a Nik je jednom prilikom istakao da ga je spasilo samo ti što je bio dio boj benda i da su mu oni bili jedina podrška u životu.

No, izgleda da Aron nije našao svoju slamku spasa, kao ni njihova sestra Lesli koja je preminula sa samo 25 godina od predoziranja antidepresivima.