Zabava

Bivša supruga mu je velika podrška: Marko Živić je bio u braku sa voditeljkom, a uz njega je bila i nakon razvoda

Glumac Marko Živić trenutno se u bolnici bori sa korona virusom, a ovo nije prvi put da prolazi kroz teške trenutke zbog zdravstvenih problema. Marko je 2008. godine operisan nakon što je otkriveno da ima maligni kancer jednjaka i želuca, a u tim momentima podrška mu je, između ostalog, bila i bivša supruga - voditeljka Nataša Pavlović.

Bivša supruga mu je velika podrška: Marko Živić je bio u braku sa voditeljkom, a uz njega je bila i nakon razvoda
FOTO: BALKAN INFO/YOUTUBE

Nataša Pavlović, voditeljka emisije “Praktična žena”, i glumac Marko Živić bili su u braku četiri godine, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Nataša je Marku bila i velika podrška tokom borbe sa bolešću i teške operacije na jednjaku i želucu. Iako nikada nisu željeli da govore o razlozima koji su doveli do kraha braka, nekadašnji supružnici u nekoliko navrata isticali su da su i nakon razvoda ostali veliki prijatelji.

FOTO: PRAKTICNA ZENA/YOUTUBE SCREENSHOT
FOTO: PRAKTICNA ZENA/YOUTUBE SCREENSHOT

– Nedavno sam joj čestitao rođenje drugog djeteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali poslije razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lijepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije – rekao je glumac prije nekoliko godina za Blic.

Nataša Pavlović se nakon razvoda od Marka udala za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim je dobila dva sina, dok glumac posle kraha braka nije javno govorio o svom emotivnom statusu, ali je jednom prilikom istakao da mu je neostvarena želja da postane otac.

– Neostvarena želja mi je da postanem otac. Znate, to je veliki profesionalni angažman, biti dobar otac, to sam naučio u svojoj porodici – rekao je Živić u jednom od intervjua.

Prihvati notifikacije