Zabava

BIVŠI ROBIJAŠ IZVEDEN IZ ZADRUGE Kristijan Golubović odbio da da IZJAVU U POLICIJI, ovo je razlog

Kristijan Golubović koji je jutros izveden iz "Zadruge" i odveden pravo u policiju u Rumi na saslušanje, po prijavi Stanije Dobrojević, odbio je da da izjavu.

BIVŠI ROBIJAŠ IZVEDEN IZ ZADRUGE Kristijan Golubović odbio da da IZJAVU U POLICIJI, ovo je razlog
FOTO: RAS SRBIJA

Naime, kako saznajemo, Kristijan je odbio da da izjave u policiju jer nije imao advokata, pa je zbog toga saslušanje pomjereno.

Podsjetimo, bivši robijaš Kristijan Golubović pobjesnio je što mu je Stanija Dobrojević spomenula dijete, ističući da kćerka “nije zapravo njegova”, pa je šokirao prijetnjama upućenim starleti tokom Pinkovog rijalitija “Zadruga”.

FOTO: TV PINK/SCREENSHOT
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT

– Zaklinjem se sada u svoje dvoje djece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun djece. Ubiću svakoga ko mi uvrijedi dijete, po cijenu da idem 40 godina na robiju – rekao je Kristijan Golubović, dok su se svi pitali ima li kraja njegovim ispadima i pretnjama.

Starleta Stanija Dobrojević odmah je reagovala na prijetnje bivšeg robijaša i javno je rekla:

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

– Nisam vjerovala da ću biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vrijeme reagovala… Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno prijeti smrću?!!! Prije pet godina me je ovaj čovjek javno reketirao. Sad javno prijeti smrću!!!! Dosta više!!! Osim toga što ću podnijeti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šoubiznis, ovo je moj život i meni se večeras javno prijetilo smrću!!! On je meni prvi psovao “ustašku” majku, čitavu familiju i mrtvog oca! Imate sve snimke za dokaze! A ja sam tek na kraju iznijela samo ono što su meni njegovi najbližI rekli: “Da deijte nije njegovo”! Bez ijedne uvrede djeteta! Ili žene! I onda idu javne pretnje smrću?! Ma važi!, prenosi Blic.