Zabava

BIVŠI SUPRUŽNICI PONOVO NA SUDU Ana podnijela tužbu za POVREDU ČASTI, ovo su svi detalji okršaja s Lazićem

Pevačica Ana Sević ponovo će navodno da se nađe na sudu sa bivšim suprugom Darkom Lazićem, i to zbog "povrede časti".

BIVŠI SUPRUŽNICI PONOVO NA SUDU Ana podnijela  tužbu za POVREDU ČASTI, ovo su svi detalji okršaja s Lazićem
FOTO: G. SRDANOV/RAS SRBIJA

Nakon što je Darko Lazić javno ispričao da ćerku Lorenu koju je dobio u braku sa Anom nije vidio godinu dana,

Sevićeva je navodno riješila da istinu i pravdu potraži na sudu. Osim što je odmah objavila fotografije Darka i Lorene koje pokazuju da su se otac i kćerka viđali više puta tokom ove godine, Ana je, prema pisanju Alo-a, podnijela tužbu za povredu časti protiv bivšeg supruga.

FOTO: PETAR MARKOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: PETAR MARKOVIĆ/RAS SRBIJA

– Odnos Ane i Darka od razvoda nije dobar, ali je ona dugo pokušavala da ignoriše sve što on radi i govori kako mala Lorena ne bi osjetila da postoji i najmanji problem. Iako se činilo da će Darko poštjedeti Anu gluposti i izigravanja žrtve dok je trudna, ispostavilo se da nema poštovanja ni prema čemu. Bila je šokirana kada su joj javili da je rekao za kćerkicu da je nije vidio godinu dana i to ju je jako potreslo, zbog čega je rešila da stavi tačku na opraštanje i konačno mu pokaže da je prešao sve granice – kaže izvor pomenutog lista i dodaje:

– Mogla je godinama sama da se muči i zarađuje za sve što je potrebno njihovoj kćerkici, ali više ne želi da sluša kako je loša majka koja brati ocu da viđa dijete. Pogotovo što je ona ta koja je forsirala Darka da viđa Lorenu, kada je to vješto izbjegavao i kada mu je sve bilo preče. U tužbi koju će do kraja nedjelje podnijeti Ana ne traži novac, već da dostojanstveno odbrani svoju čast i da dokaže da je Darko slagao sve što je rekao.